Topic: ...ar daug kraujo buna per pirma karta?
nu tai va norejau paneliu ir vaikinu paklaust ar labai daug buna kraujo per pirmaji karta???
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → ...ar daug kraujo buna per pirma karta?
nu tai va norejau paneliu ir vaikinu paklaust ar labai daug buna kraujo per pirmaji karta???
jei uzsiimi kokiuo nors sportu - gali ir visai nebuti, bet gali buti ir ojojoi
tu cia padiskutuot atejai ar apklausas daryt?
tu cia padiskutuot atejai ar apklausas daryt?
ispradziu klausines o poto jau diskutosim
na priklauso ir nuo to kiokio storio yra tavo mergystes pleve nes pas visas jos skirtyngos
pabandyk ir paziurek ? pasiklausk ginokologes ?.. na man tai nebuvo kraujo jei klausi manes
Nzn..man paciam tai nebuvo isvis..:D O siaip moterim teko daryti tik viena pana, tai kiek pamenu nebuvo jo isvis, arba buvo tiek mazai kad as net nepastebejau..nes nesidomejau labai krauju..:D
seip ivairiai buna.asmeniskai nemaciau kad butu kaip sake tomas isvis be kraujo.dazniausiai buna nu netaip daug jo bet buna arba nemazai kai bega bega bega bega ;]
seip ivairiai buna.asmeniskai nemaciau kad butu kaip sake tomas isvis be kraujo.dazniausiai buna nu netaip daug jo bet buna arba nemazai kai bega bega bega bega ;]
buna buna be kraujo, teko paciam isitikinti
na priklauso ir nuo to kiokio storio yra tavo mergystes pleve nes pas visas jos skirtyngos
o tu matyt mokykloje buvai bloga mergaite ir nesimokei biologijos pamokose
teko pora kartu aptureti sita dziaugsma, pas abi skirtingaii, pas viena siek tiek buvo, o pas kita visai nebuvo...
gali ir visai nebut priklauso nuo organizmo nu ir jei sportuoji
Man tai per pirma karta kraujo nedaug buvo, o per antra - kaip pasipyle...
visiem skirtingai man nebvuvo visai./..l
sako kai kurie zmones jei nera kraujo per pirma karta, mergina gali buti be mergystes pleves..., bet gal tai tik pramanymas
sako kai kurie zmones jei nera kraujo per pirma karta, mergina gali buti be mergystes pleves..., bet gal tai tik pramanymas
Ne prasimanymas mergina gali ir pati nezinoti, kad jos nebeturi. Man taip buvo. vaikystej karta ziauriai kritau nuo dviracio ir susimusiau TEN, biski kraujavo. O pirmo karto metu nieko nejauciau nemalonaus ir kraujo tikrai nebuvo vat taip
P.S. temos autorei: jei taip bijai kraujo ir skausmo, gali tai pasidaryti sau pati ir pirmas kartas su vaikinu bus be kliuciu taip vakaruose mergaites seniai daro.
Giedre, 20 wrote:na priklauso ir nuo to kiokio storio yra tavo mergystes pleve nes pas visas jos skirtyngos
o tu matyt mokykloje buvai bloga mergaite ir nesimokei biologijos pamokose
o kam tos pamokos?
nu man tai nebuwo,nes as kokius 5-6 metus sportawau...istikro kiekwienai skirtingai...;)
o as nemaciau:D
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → ...ar daug kraujo buna per pirma karta?