Topic: nervai
ka darote kai susinervinat? :V ka vartojate tokiu atweju, gal geriate arbatas, o gal waijstus? ar einate sociai pawalgyti? mm?
klausiu todel, kad pati esu lb did nervininke..
You are not logged in. Please login or register.
ka darote kai susinervinat? :V ka vartojate tokiu atweju, gal geriate arbatas, o gal waijstus? ar einate sociai pawalgyti? mm?
geriausiai tai buna kanors fiziskai paveikt:pvz pabegiot ar parekimas padeda
ar su kompu ejni i ka pasaudyt
nieko nedarau.. paverdu savo sultyse arba pagadinu kieties gyvenima ir gerai
as tai tada tyliu daznaiusiai,o jei jau viskas stogas vaziuoja tada uzuojauta aplinkiniams nes tada nebevaldau saves...
as ir dazniausiai ant kitu issilieju.. o kai praeina nerwai, eijnu pati atsiprasyt
nu bent as tai kai sunervina einu parukyt )bet tik del to kad berukydamas gali pamastyt biski apsiramini ir pasidaro geriau tas 5 min bet po biski viskas kaupiasi ir kai kazkas sunervina tiek kad jau neber kur kauptis tai jau jam nepasiseke
nu tik neprigadinkit kitiems gywenimu, ziurekit kad tik pries jus tai neatsisuktu
kazkur esu skaites kad geriausia nusiraminti yra giliai kwepuoti o perdideli nerwai nera gerai, wertetu pagalwoti kaip tokiu atveju susivaldyti. Beje kiek zinau nerwai trumpina gywenima
kas figniausia pas mani kad nagus pradedu grizuat, trypt vietoj, cia buna kai nervinuosi... o kai susinervinu.. tai buna opera.. esu baisus reklys!.. bet labai trumpam.. issirekiu issirekiu ir uzgestu kaip degtukas! nereik nei vaistu nei dar visokiu ..
ziurent kur esu ir su kuom
jei viena tai klausau muzika ir padauzau ka nors(pvz. pagalve:))
o jei su draugais tai dazniausiai rekiu tikrai padeda
žiūriu, nemažai kam problemų gana rimtų su nervais jei jau nebesivaldot... man, asmeniškai, geriausia nueit ramiai parūkyt, pasėdėt vienai. dar geriau, jei išvis nieko šalia nėra- pasinervinu trumpai ir nusiraminu, nes labiausiai pykdo, kai lenda į akis...
nervus i koncervus ir i kokia nors upe
tai juos dar ir uzkonservuot reikia moket!;D
o as irgi lengvai suerzinama,ir sunervuojama.issikraunu...pasakau(t.y. aprekiu) kas nepatinka,po to...ka as zinau...issirekus,issipykus,kai garai vos ne pro ausis "lenda" ;D patenkinta nueinu.;D;D;D
as tai zliumbiu bet cia tik is lb dideliu nervu:D
o as dar nuolat pradedu nesamones kalbeti
kaj mane sunervina is pykcio pati nesuprantu ka sneku...:?:#:D
Nu as tai suplesiu koki pakeli Astros.:D
Ineta, 19 wrote:ka darote kai susinervinat? :V ka vartojate tokiu atweju, gal geriate arbatas, o gal waijstus? ar einate sociai pawalgyti? mm?
Nu as tai suplesiu koki pakeli Astros.:DEik jau eik, Benai nemeluok! Astra nepades...
geriau tiesiog uzsimerkti, susikoncentruoti, giliai kvepuoti ir suprasti tai,
kad is to nervinimosi nieko gero nebus, tik dar labiau pradesi nervuotis... vat
jei tik truputi susinervinu tai stengiuos patylet kad ant kitu neissilieciau ir nusiramint, o jei lb lb... tai sudauzau kokia lova :V o uz viska geriau butu bokso kriause, deja, per mazai vietos namie...
einame, su draugais osgerti
as tj isvis esu ziauriai nervuota...ir kj susinervinu taj tajp pradedu isterikuot kad sakesss:D