Topic: kuo tiketi?
ar yra dievas? o gal yra velnias?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kuo tiketi?
Manau, kad kazkas turi buti...gal viskas ne taip,kaip visose tose istorijose, bet kazkas virsesnis uzmus turi buti...gerai daug kas sako kad zmones issivyste is bezdzioniu o zeme is dulkiu...bet ir tos bezdziones ir tos dulkes gi turi is kazkur atsirasti...
nera dievo. esam mes ir gamta.
Manau, kad kazkas turi buti...gal viskas ne taip,kaip visose tose istorijose, bet kazkas virsesnis uzmus turi buti...gerai daug kas sako kad zmones issivyste is bezdzioniu o zeme is dulkiu...bet ir tos bezdziones ir tos dulkes gi turi is kazkur atsirasti...
tai dar musu smeginim nesuvokiama, todel ir tikim pasakom...
Manau jei kas nors tiki dievu tai tada ir turi tiketi velniu ir atvirksciai
o as tai netikiu
cia paska pries mirti kad zmogus nebijotu paguoda ir tiek as zianu kad as esu ir man to pakanka
o gal mes isvis esam tik simuliacija?:) http://www.simulation-argument.com/simulation.html
pasirink pati kuo tiket, religija atsirado del baimes isnykti, is noro tiketi kad yra kazkas po mirties, is gamtos reiskiniu nesupratimo ir t.t. pasirink ko tau reikia, kartais tiekjimas yra labai patogus, nes nereikalingas zinojimas, galima pasakyti tikiu ir viskas, tam nera kontra argumentu
mano senele nuolat sakydavo jei tikesiu bus viskas gerai bet nieko gero nebuvo
kiekviena tauta turi savo dieva, kiekvienas zmogus renkasi kuo tiketi, o kuo ne. Kodel, pavyzdziui, indenai tikejo dvasiomis, o graikai sudievino kiekviena gamtos nisha? tikejimas atejo is senoves, nors tais laikais technologiju nebuvo, moksliskai nieko negalejo pagrysti, bet senoliai geriau uz mus zinojo gamtos zenklus ir panasiai..o ka tai reiskia? kad mes gamtos vaikai ir ja jauciame, ar kad yra Dievas? visada buvo ir bus siuo klausimu vien retorika..niekas nezino kaip yra is tikro kol galiausiai nenumirsta kunas.. kazkas auksciau musu turi buti vis tiek, ta dulkele, is kurios atsirado zeme, is nieko nesusiformavo. Negi mirus zmogui, mirsta jo visi pojuciai, isnyksta prisiminimai ir nieko? viskas tuom ir baigiasi? tarsi laida istraukus is rozetes nustoja juo pulsuoti elektra ir..baigtis?..
o as siulau tiketi savimo, tiketi zmonemis
Idėja atėjo į jo galvą ir dabar labai atkakliai ieško smegenų. ;D
na paziurejus i zmoniu nuomone, tai atrodo, kad visi yra racionalus skeptikai:) niekas niekuom netiki, ishskyrus tuo, kas yra cia ir dabar..negi mes tokie riboti, jog nematome toliau saves?.. nesakau, kad esu prisiekusi katalike, bet kaip tuomet apie tuos visiem zinomus tunelius, ryskia sviesa, nuostabia pievele esant komos busenoje?..
aš esu pagonis tikiu į perkūną ;D stabas mano ąžuolas ;D
matau, kad nerimtai ziuri i sia tema, shtish:D
kaip tai štiš??? aš tur savo dievuką kodėl štiš?
Hm..
As tikiu, kad visko gali buti...
tai turi ir velniuka turbut:pp
viską viename ;D
... niekam tikusi tema.... tikek kazkuo, nesvarbu kuo... svarbu, kad gerai gyventum ir butum laiminga...
Ausra, 23 wrote:ar yra dievas? o gal yra velnias?
... niekam tikusi tema.... tikek kazkuo, nesvarbu kuo... svarbu, kad gerai gyventum ir butum laiminga...
aciu,as laiminga
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kuo tiketi?