Re: BANALUS klausimai..
Irmantas, 20 wrote:Julija, 16 wrote:man patinka kai paraso: kodel graziausios ir nuostabiausios panos taip toli?
paprascaiusi makaronai neturint ka parasyti
gerai kad prisipazystat reike kartais ispazinty atlikti
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → BANALUS klausimai..
Irmantas, 20 wrote:Julija, 16 wrote:man patinka kai paraso: kodel graziausios ir nuostabiausios panos taip toli?
paprascaiusi makaronai neturint ka parasyti
gerai kad prisipazystat reike kartais ispazinty atlikti
tai kaip manai koks klausimas butu ne banalus?
banalus daugumai atsibode klausimai tokie kaip (labas kaip sekasi..ka veiki..)
JUSu nuomone apie tai kaip pati pirmaji uzkalbinima (internete..sms..)
Kai man paraso ka veiki atrasau..rasau tau zinute .. o kai klausia kaip sekasi tai ..gerai kaip ir visada ..nu o kai paraso smsa i tlf ka veiki tai atr pisuosi ..kaip sekasi?.. gerai ....joke ))))))
viskas atsibosta po truputi ,bet jai tas ar anas nepatinka ,tai prasom paaiskinti kurie nera tokie isradingi kai kiti koks pasisveikinimas patiktu jums panele ?:)
patys banaliausi klausimai: kaip sekasi ir ka veiki, nejaugi negalima sugalvoti daugiau nei 2 zodziu pirmam ispudziui sudaryti...
metai, is kur?matau, kad neatsako arba"kam taip greitai mazute":DTada as"skaiciuoju iki triju, jei neatsakai leki nafic negriztamai":) ir sakes vyras uzsikabliuoja:)))Tik nenaudokit mano budo, juk negrazu kopint:D
banalybes jus :DD gi nerasysi panai/bahurui nepasisveikines/usi... Jai jau tau zmogus parase nors ir banalu klausima tai reiskia jau tu kaskom patikai negi sunku atsakyti i ta klausima: kaip sekas ar ka veiki? rankos nenudzius gi nuo tokiu klausimu ir issirutuliuoja pokalbis
p.s tema irgi banali )))
metai, is kur?matau, kad neatsako arba"kam taip greitai mazute":DTada as"skaiciuoju iki triju, jei neatsakai leki nafic negriztamai":) ir sakes vyras uzsikabliuoja:)))Tik nenaudokit mano budo, juk negrazu kopint:D
nieko nesupratau kas cia parasyta..
kokie žmonės - tokie ir klausimai... internetinėj pažinčių svetainėj juk randamės...
Jop, randames pazinciu svetaineje, tad tokiu klausimu neisvengsi.. Parasyti " Labas " kartais gerai, kai nori pasiziureti ar tavo foto sugeba uz tave kalbeti, bet "Labas, kaip sekas?" jau per daug tu remu ikista gaunasi... O rasyti ten poezijas ir kitus kakucius nereikia per daug persistengti, nes tai siek tiek atbaido... Jaukus paprastumas visada geriau, nei tas kisimas makaronu i ausis in Arabian style ( na tikiuosi suprantate, ka turiu omenyje... )...
Kestutis ar gi tau suprasti?:D
tai apie ka galima pagendrauti internete??? nejaugi tik tai kvaili klausimai ir atsakymai cia "apsigyveno"?????
tai apie ka galima pagendrauti internete??? nejaugi tik tai kvaili klausimai ir atsakymai cia "apsigyveno"?????
o tu ko nori? sihkarto meiliu zodziu ir sentimentu ir t.t ???? zinai toky dalyka?:D daug nori mazai gausi
p.s visos panos NAIVIOS JOMS TIK DUOK DUOK ZERK O PACIOS REODO SPYGA ce tiesa ce ne melas. skaudu jums tai zinot bet
turbut tu tik tokius klausimus ir terasai,... labas kaip sekasi ir t,t..tox tavo turbut ir tera bendraviams ... ;D
aga:D a man dzin neatraso ir nereik:D nepatinka bendraut vadinasio:D iesko kazko daugiau:PP
aga:D a man dzin neatraso ir nereik:D nepatinka bendraut vadinasio:D iesko kazko daugiau:PP
tai visad rasai labas kaip sekasi.. o jei neatraso tai nenori bendrauti ..idomiai cia
paklausiu: ko nori?
banalus daugumai atsibode klausimai tokie kaip (labas kaip sekasi..ka veiki..)
JUSu nuomone apie tai kaip pati pirmaji uzkalbinima (internete..sms..)
... matau pas tamsta problemos ... bendravimo problemos, ... gal parasciau butu buti paciu savimi?... nereikes sukti galvos del menkniekiu.
man patinka kai paraso: kodel graziausios ir nuostabiausios panos taip toli?
:-) julija, tai taktinis manevras!?... man rasho ta pati, bet pas mane jau imunitetas:-)
Evaldas, 22 wrote:aga:D a man dzin neatraso ir nereik:D nepatinka bendraut vadinasio:D iesko kazko daugiau:PP
tai visad rasai labas kaip sekasi.. o jei neatraso tai nenori bendrauti ..idomiai cia
o taj jei neatraso vadinasi trokshta su tavim bendraut ???? idomiai cia pas tave ir kodel tu sakai kad rasau tik labas kaip sekas?:D nezinai manes nesakyk:D kartajs pagrasinu kartais ishvadin kokia ragana:D bet kai taip parasaj susilauki atsakymu
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → BANALUS klausimai..