221

Re: Meetas Šiauliuose

niu wa saunuoliai big_smile sakiau kad nenusiwilsit tikrai big_smile as buwau teisi ir uz jus wisus labai dziaugiuosi smile

222

as tik siaip parasysiu. smile tikiuosi neuzmusit manes... yra kas mane zino, yra kas mane supranta. smile
o kam neaisku, kreipkites privaciai, pasiaiskinsiu. smile

223

mindaugai mindaugai uz tokias isdaigas butelis dabar skoloj big_smile

224

Labas rytas smile
Gan smagiai viskas buvo. Atsiprasau, kad iki pabaigos nebuvau. Siaip, dar anksciau reikejo iseit, nes is po meeto keliaus sesta ir isvaziavau masinos ieskot. Sunkoka vakar diena buvo big_smile)

225

dzin smile uztat pasiturinom ir pagerem big_smile

226

oi, Deni, tau tik gerimai galvoj big_smile

227

netik big_smile

228

o kas dar? wink

229

zmones smile

230

che che, apseisit be butelio. smile
kiek galima gerti. smile
beje, stanislovai, masina susiradai? smile

231

gerikai jus tipo..ne vienas neprisigere,o jau ka girias kiek gere big_smile na vienas tik grazuolis nuleides galva kaip nekaltas eriukas sedejo big_smile o siaip del to ir praejo linksmai,nes visi buvo tik apgirte ar apsvaige gerokai,bet ne girti smile liux kompanija smile

232

to nekalto eriuko dar nuotrauka yra, reikes internete paplatinti arba uz ja paprasyti ispirkos big_smile

233

optimiste smile
mes negirikai smile isvis me negerianti liaudis smile mes tik degustuojam big_smile

234

Nu man jau biski sunku buvo, tai tas eriukas turbut as big_smile) Ar vyrukas is vyresniu? Kazkaip varda pamirsau :V Masina jau turiu, vargstu su dokumentu tvarkymais.

235

tai kada sekanti meeta darysim?????????:) gal iki naujako suregstume dar viena kur nors pirteleje

236

siulau lapkricio men., manau uzteks laiko viska susiorganizuoti, daugiau dalyviu surinkti ir vienas kitu pasiilgti wink

237

as jau dabar jusu pasiilgau:|:|

238

o kur meeto foto?

239

Gina, 23 wrote:

o kur meeto foto?

gali atsidaryt mano anketa, priespaskutine nuotrauka kur daug zmoniu ir yra is musu meeto wink

240

joo, neblogai butu pries naujaka antra meeta padaryt smile