Re: Meetas Šiauliuose
niu wa saunuoliai sakiau kad nenusiwilsit tikrai as buwau teisi ir uz jus wisus labai dziaugiuosi
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Šiauliuose
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
niu wa saunuoliai sakiau kad nenusiwilsit tikrai as buwau teisi ir uz jus wisus labai dziaugiuosi
as tik siaip parasysiu. tikiuosi neuzmusit manes... yra kas mane zino, yra kas mane supranta.
o kam neaisku, kreipkites privaciai, pasiaiskinsiu.
mindaugai mindaugai uz tokias isdaigas butelis dabar skoloj
Labas rytas
Gan smagiai viskas buvo. Atsiprasau, kad iki pabaigos nebuvau. Siaip, dar anksciau reikejo iseit, nes is po meeto keliaus sesta ir isvaziavau masinos ieskot. Sunkoka vakar diena buvo )
dzin uztat pasiturinom ir pagerem
oi, Deni, tau tik gerimai galvoj
netik
o kas dar?
zmones
che che, apseisit be butelio.
kiek galima gerti.
beje, stanislovai, masina susiradai?
gerikai jus tipo..ne vienas neprisigere,o jau ka girias kiek gere na vienas tik grazuolis nuleides galva kaip nekaltas eriukas sedejo o siaip del to ir praejo linksmai,nes visi buvo tik apgirte ar apsvaige gerokai,bet ne girti liux kompanija
to nekalto eriuko dar nuotrauka yra, reikes internete paplatinti arba uz ja paprasyti ispirkos
optimiste
mes negirikai isvis me negerianti liaudis mes tik degustuojam
Nu man jau biski sunku buvo, tai tas eriukas turbut as ) Ar vyrukas is vyresniu? Kazkaip varda pamirsau :V Masina jau turiu, vargstu su dokumentu tvarkymais.
tai kada sekanti meeta darysim?????????:) gal iki naujako suregstume dar viena kur nors pirteleje
siulau lapkricio men., manau uzteks laiko viska susiorganizuoti, daugiau dalyviu surinkti ir vienas kitu pasiilgti
as jau dabar jusu pasiilgau:|:|
o kur meeto foto?
o kur meeto foto?
gali atsidaryt mano anketa, priespaskutine nuotrauka kur daug zmoniu ir yra is musu meeto
joo, neblogai butu pries naujaka antra meeta padaryt
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Šiauliuose