Topic: ar ymanoma gyventi eksprontu?
ar gyvenimas sia diena turi ateity?kas geriau gyventi be ateities?ar matyti kai duzta tavo svajones
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ar ymanoma gyventi eksprontu?
ar gyvenimas sia diena turi ateity?kas geriau gyventi be ateities?ar matyti kai duzta tavo svajones
beabejo imanoma gyventi tik sia diena,manau,kad tai ir yra geriausia,aisku nereikia del to pamirst savo pareigu,bet gyventi ekspromtu,tai saunu,niekada nereikia sukti galvos ar pergyventi del kazko,kas neiseina :-}
imanoma, bet tai per daug primityvu
Gyventi reikia taip, kaip atrodo, kad tau yra geriau, o ne kaip kitiems patogiau..
Eksprontu - tiesiog vienas is galimu keliu.. Beje, visai smagus, tik nereikia persistenkti..
gyventi tik se dienele nemanau kat kam pavyktu neplanaves kaskiek i ateiti tu zluktum ekspromtu ilgai neisgyvensi niu kaskiek galima tik trumpai nes vistiek reikia kaska planuoti paskirstyti kitaip nebus mano manymu bomzai tik gyvena ekspromtu tik se dienele
IMANOMA,AISKU,tik tai vadinasi "EKSPROMTAS"
loreta nesupranta ko aejo cia:D
saulius nu joa teisingai tu:D sutinku su tawim:D o del bomzu:D tai jie ir negyvena ekspromtu:D jie galvoja kaip ryt prisigert
man neiseitu gyventi ekspromtu per daug sudetinga... pas mane buna tokiu dienu kai pora savaiciu i prieki buna daugiau maziau suplanuoti:)
niekam neitu gyevnt nebent turi milijonus:D nu siaip ekspromtu gyvenama per atostogas kaip as
man tai pvz suplanuoti dalykai nepavyksta...o jei darau ekspromtu tai viskas ok:)
planuojam svarbius dalykus, kuriu negalima nepadaryt
o ekspromtu darant savotiskas nesamones iseina geras dalykelis ;D
ką aš žinau klausimas buvo apie Ar įmanoma gyventi ekspromtu? aišku įmanoma sutinku su Sauliumi, bet tik kelias dieneles, o kitiems , truputuką pamastykit, jus kalbat apie Pesimizma ir Optimizmą, nemaišom ok?
... ekspromtu?... ..pavyks?.. nepavyks?... koks skirtumas :-)
... dazniausiai... pavyksta...
... ekspromtas... hmm, kasdieniniame meniu, geriau nenaudoti.
Kol galiu, gyvenu ekspromtu, neplanuoju beveik nieko...
Taciau nemanau kad ilgai taip gyvent sugebesiu... O kas liecia klausima, tai atsakymas is manes butu tok,s kad ymanoma gyvent ekspromtu, tik ar naudinga... kartais... ?
Mane erzina gyvenimas ekspromtu.Negaliu pakęsti kai žmones nieko neplanuoja ir negalvoja,kaip padaryti geriau. Visada ir visur reikalinga motyvacija ir numatymas .
Viskam yra pradzia ir pabaiga taip pat ir tavo svajonems, jos suduzo bet atsiras naujos taip tikrai bus, o gyventi ir reikia sia diena juk akimirkos negali pakartoti ir atsukti kaip filmo taigi dziaukis tuo kas tau liko, o jei neliko tai dziaukis savimi, yra toks pasakymas pasaulis yra nuostabus nes jame esame mes:)
beto gyventi eksprontu galima bet pagalvok kiek laiko tai gales testis....
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ar ymanoma gyventi eksprontu?