You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 5 6 7 8 9 … 18 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Nerijus, 34
- Forumo Naujokas
Re: Ištekėti už užsieniečio....
Viktorija, 24 wrote:Manau yra nemazai tokiu seimu,bet as asmeniskai noreciau turet seima su savo salies pilieciu....liudni liudni tie musu lietuviski veidai nepalyginsi su amerikiecio sypsena bet uztat savi,mieli ir apsislifuoti lengviau...visai smagu namie seiminikaut paciai,nesionoretu kad lakstytu apie mane kaip apie barbe ne nusiciaudyt negaleciau pati..o apie gerima tai yra visokiu tas pats ir uzsienyje....lietuviai po darbo namo o pvz ispanijoj ispanai i bara atsipaliduot
....teisingai! lietuviai yra lietuviai!
- Nerijus, 34
- Forumo Naujokas
Erika, 25 wrote:Na as tai asmeniskai istekejau uz vokiecio ir dabar galiu pasakyt, kad geresnio vyro nebuciau radus. Lietuvoja yra irgi neblogu vaikinu, bet tokios pagarbos ir supratimo kaip dabar nesulaukiau ne is vieno lietuvio, islepia tie lietuvos vyrai, lietuvoj buciau gavus aplink vyra sokinet, o dabar vyras aplink mane sokineja
...aha turbut nebutm radus.o kas vyrus valdo?-moterys. o kartais paziurekit kokios pacios esat...kiek veplu su "aukstom" klasem sitam saite sutikau.as atsiprasant b. padejau ant tokiu..
o turedamas zmona as tikrai jei atiduosiu save seimai ir labai pasistengsiu but geriausiu pasaulio vyru.. cia mano nuomone.soriukas, jei ka izeidziau...
- Evaldas, 21
- Forumo Liūtas
visom 5 ataugom t.y 6 uz neriju;) pacios nori io nesiziuri kokios pacios yra;)
- Erika, 29
- Forumo Dalyvis
nebutina but vepla "aukstos" klases kad pamatyt skirtuma
- Erika, 29
- Forumo Dalyvis
abejoju ar liko lietuvoj dar normaliu vyru, o jei ir liko tai vede, uzteko man pries menesi kai lietuvoj buvau uzeit i kavine, sedi pagivenusios poros arba vaikinukai skustom galvom kuriu pokalbyje kas antras zodis keiksmazodis. O tu nerijau jei jau toks nuostabus vyras, tai kodel dar iki siol senberniauji?
- Zilvinas, 20
- Forumo Naujokas
Erika, o tau neatrodo kad tu tiesiog ne i ta kavine nuejai? a?
- Audrone, 27
- Forumo Naujokas
Algirdas, 24 wrote:Marija, 20 wrote:Maciau as ir cia neblogu vaikinu,bet uzsieniecii man asmeniskai patinka labiau.
Viktorija24, del ispanu nezinau dar nesu buvusi ten,bet del lietuviu...kai i italija atvaziavo 2 lietuviai dirbti i laiva jie prisigere(kiauliskai kaip jie moka...) tai gi italai nemate tokio vaizdo gyvenime ir buvo labai nustebinti...tai gi spreskit patys...
O del namu...tai gali ir tu valiti namus ,bet gali ir jis ir vistiek tu busi namo seimininnke...ir geriau kai aplink tave sokineja o ne tu aplink ji...Pagalvok pareini namo velai po darbo pavargusi ir nebegi iskart ruosti valgyt(kaip daroma lietuviams vaikinams...) O kai esi pareijus jau viskas paruosta ir laukiama taves...ar gi ne nuostabu?....
nu matai normalioj seimoj viskas daroma kartu:) arba kas nera pavarges tas kazka ir nudirba, ir niekas neskaito to kaip sokinejimo aplink kazka:) o del palepinimo antros puses cia yra visai kas kita;) kas priklauso tik nuo zmogaus ir visai ne nuo zmogaus tautybes:D)
- Erika, 29
- Forumo Dalyvis
na jei jau kavine miesto centre netinkama vieta kavos isgert tai gal paliks geresni ivaizdi kabakas uzkampy?
- Erika, 29
- Forumo Dalyvis
ir nereikia vyrukai sneket kad paneles vien i pinigine ziuri, sutinku yra duag tokiu paneliu kurioms svarbu kad vaikinas ar vyras turetu pinigu daugiau nei proto, bet jei normali panele tikrai taip nera. Bent siek tiek protaujantis zmogus galvoja apie savo ateiti. O kokia ateitis laukia tu mamyciu kurios pasirinko bedarbi, skustagalvi, nusikalteli ar seip darmajeda?Manau jus vyrukai nenoretumet but sunumis tokiu mamyciu...?
- Evaldas, 21
- Forumo Liūtas
nu jie myli taj koks skirtumas koky pasirinksi???? kvailos jus moterys visgi ...... tai parodo shis postas priesh mane o erika jei tau neliko normaliu vyru lietuvoj tai tu geriau kai eini permiesta atsimerk pasidairyk...... o neieskok skustu ir diduku ......
- Erika, 29
- Forumo Dalyvis
miesto centro nebutina... :=D
- Erika, 29
- Forumo Dalyvis
Evaldas, 22 wrote:nu jie myli taj koks skirtumas koky pasirinksi???? kvailos jus moterys visgi ...... tai parodo shis postas priesh mane o erika jei tau neliko normaliu vyru lietuvoj tai tu geriau kai eini permiesta atsimerk pasidairyk...... o neieskok skustu ir diduku ......
as labai tankei lietuvoj apsidairau, bet nematau nieko gero, nebent karts nuo karto dar islenda koks normalus studentukas su kuriuo paplepet galima, bet ir jie ilgai lietuvoj neuzssilaikys
- Stanislovas, 29
- Forumo Naujokas
nu tiem usieniecem ?uz grazes musu paneles bus jiems:)
- Evaldas, 21
- Forumo Liūtas
Erika, 25 wrote:Evaldas, 22 wrote:nu jie myli taj koks skirtumas koky pasirinksi???? kvailos jus moterys visgi ...... tai parodo shis postas priesh mane o erika jei tau neliko normaliu vyru lietuvoj tai tu geriau kai eini permiesta atsimerk pasidairyk...... o neieskok skustu ir diduku ......
as labai tankei lietuvoj apsidairau, bet nematau nieko gero, nebent karts nuo karto dar islenda koks normalus studentukas su kuriuo paplepet galima, bet ir jie ilgai lietuvoj neuzssilaikys
nu studentaj joa begam mes begam is lt o tai tada nemoki ziuret i virus :PP nevisi kurie skusti yra banditai:PP gal jiems plaukai tik neitnka:PP
- Dalius, 23
- Forumo Vijurkas
Evaldas, 22 wrote:Erika, 25 wrote:Evaldas, 22 wrote:nu jie myli taj koks skirtumas koky pasirinksi???? kvailos jus moterys visgi ...... tai parodo shis postas priesh mane o erika jei tau neliko normaliu vyru lietuvoj tai tu geriau kai eini permiesta atsimerk pasidairyk...... o neieskok skustu ir diduku ......
nu studentaj joa begam mes begam is lt o tai tada nemoki ziuret i virus :PP nevisi kurie skusti yra banditai:PP gal jiems plaukai tik neitnka:PP
Sutinku su evaldu bandos principas jei skustas tai jau lievas Kaimo politika.... O gal but ir asmenianiai patyrimai
- Austėja, 30
- Forumo Vijurkas
blogas paukstis,kuris i savo lizda s..a,ir nebereikalo merginos myli ausimis,cia tai faktas kaip blynas,svarbu jis pasnekejo graziai i auseles,ir jau lydosi mergele is kailio.sutinku kad musu vyrai galbut maziau tais komplimntis zarstosi,bet kaip sakoma,geriau maziau kalbet,bet daugiau padaryt.
- Deimante, 19
- Forumo Naujokas
Sveiki:)
Manau kad nesvarbu ar jis lietuvis ar anglas ar vokietis..kur sirdis linksta ten ir eiti reik.. Pati esu istekejusi uz uzsieniecio ir laimingesne buti negaliu...vyras gerbia, myli, zavisi, padeda...mano teveliai ir diedukai ji myli... As tai taip galvoju: jei lemtis tokia paskirta taip ir bus... gali rasti ir gera lietuvi ir gera turka... jsuk visko buna..
- Giedre, 21
- Forumo Vijurkas
o as atvaziavau i londona laimes ieskot.....ir ta laime lietuvis...vyrus reikia tik mylet ir viskas bus tvaroj...
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
JAMSIU tik LIETUVI...... tik lietuviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............
Pages Previous 1 … 5 6 7 8 9 … 18 Next
You must login or register to post a reply