Re: Myliu, nezinau ka daryti????
oho tai gal jis taves nepamirso,bet kodel tada kita susirado?:?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Myliu, nezinau ka daryti????
oho tai gal jis taves nepamirso,bet kodel tada kita susirado?:?
aha as galvojau kad tu patarei be zodziu jam tai isaiskinti
ne ne cia netaip biskuti supratai jo geriausiam draugui as patikau o gal ir iki siol patinku bet vat anksciau jis man nuolat sakydavo kad as jo geriausiam draugui patinku ir poto zemindavo ji
ne ne cia netaip biskuti supratai jo geriausiam draugui as patikau o gal ir iki siol patinku bet vat anksciau jis man nuolat sakydavo kad as jo geriausiam draugui patinku ir poto zemindavo ji
Tai gal visgi ir tu jam patikai, jei sakai, kad netgi savo drauga zemindavo... Gal is pavydo...:?
Bet jei zemindavo-negerai. Koks jis tada vaikinas, jei pasitycioja is savo draugo jausmu..:?
jis vistiek kolkas nera pilnai tavo, pasakyk merguzele tikrai nieko neprarasi.
oi kaip cia painu...:? bet man neiseina vienas dalykas is galvos...sakei,kad panele jam pavydet del taves pradejo,net susipyko...manau nebereikalo...
nu nezinau netgi ka pasakyti pavydo negalejo gi buti nes zinojo kad jo draugas man nepatinka.
o kodel tycidavosi is savo draugo jausmu tai nezinau as nuolat anksciau galvodau jis daro tam kad man jo draugas nepradetu patikti
Danguole manai jis jai pasakotu kad mes taip linksmai su jo praleidinejom laika
Andriau negaliu kazkaip baisoka biski
ei liaudis! jeipanele isimylejus tegul tai pareiskia.prarast ner ka. jai pora tvirta niek ju neiskirs.
nera ko bijot.jai tu to nepadarysi veliau tikrai nusigrausi nagus.o taip nors sazine bus svari.
Danguole manai jis jai pasakotu kad mes taip linksmai su jo praleidinejom laika
Andriau negaliu kazkaip baisoka biski
na gal jis kaip nors paziurejo i tave meiliai...uztai ir supavydejo panele...
ei liaudis! jeipanele isimylejus tegul tai pareiskia.prarast ner ka. jai pora tvirta niek ju neiskirs.
Tai, manau, Evelina to ir bijo. Kad jei, tarkim, prisipazins tam vaikinui ir galiausiai visgi su juo nieko gero neiseis, ji lb nesmagiai ir nejaukiai jausis pries ta bachuriuka, kuri yra isimylejusi. O juk poto dar ir visi kiti pazistami ta gali suzinoti. Kaip suprantu, Evelina to nenoretu
na asmeniskai man tai tikrai vienodai sviestu,imciau ir pasakyciau.nera taip baisu kaip atrodo.paprsciausiai reik prisipazint jam vienam.o normalus baxuras tikrai neims santykiu kelt i viesuma ir skleist reklamos.:):)
Julija tik ka pasake ka as dabar galvoju ko bijau ir t.t.
Andriau gal ir butu teisinga jam pasakyti bet man vis atrodo kad as tureciau ji prie manes kazkaip prisivilioti kad jis pats ateitu nes jeigu jam pasakysiu kad ji myliu o jis atsakys i tai neigiamai tai reiskia poto jau niekada nieko neiseis, o jeigu palauksiu ir tykiuosi kad jis pas mane ateis tada jau iseis viskas kitaip aisku nesidesiu rankas sudejus. o gal ir net nezinau kas butu geriau
na zinok jis ne kaciukas paprasti skanestai nepades.tuomet tau reiktu stipresnio dalykelio: pabandyk leist daugiau su juo laiko,jog geraiu galetum jam atsiskleist.pradziai pabandyk pabut paprasciausiai gera drauge,gal isaiskes,jog jis tau ir nereikalingas.:)
gera drauge:? bet as apie ji galvoju jau puse metu nezinau ar sugebesiu buti gera drauge
kaip manai saldainis skanesnis vitrinoje ar pilve?
Andriau baik savo utopinias konkvestines idejas cia platint Mergina jaucia dideles simpatijas vienam vaikinukui ir gera drauge su juo ji negales apsimesti nes per didele trauka. Ji nedrasko to vaikinuko santykiu nes nenori patapti ta plesrune kuri drasko kitu zmoniu laimingus likimus, plus nenori buti apkalbama kitu zmoniu kaip vaikinu grobike ar kazkas panasaus. Socialinis dalykas.
aciu auri cia tai gerai pasakei, nes viska ka pasakei yra tiesa yra taip kaip galvoju ir jauciosi
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Myliu, nezinau ka daryti????