Topic: kaip jums ZALVARINIS?
ar jums patinka taip suderintas stilius?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → kaip jums ZALVARINIS?
ar jums patinka taip suderintas stilius?
Joa..ir net labai.... pvz as niekada nemegau lietuviu liaudies dainu...bet dabar supratau kokios jos nuostabios... ir tai tokiu grupiu kaip zalvarinis, vilkduja ar spanxti nuopelnas..
man už Žalvarinį labiau patinka Atalyja. nežinau, kodėl. gal ne taip komerciškai skamba.
mano nuomone apie Zalvarini konkreti..LIEVI JIE!!!!
mano nuomone apie Zalvarini konkreti..LIEVI JIE!!!!
kodel?
nes jie tusti..nuo ko pradeda,tuo ir baigia..labai pavirsutiniska..siaip ar taip,cia tik mano nuomone.niekam jos nenoriu ikist.:)
Labai patinka Zalvarinis viena is geriausiu lietuvisku grupiu man
negirdejau apie toki
nes jie tusti..nuo ko pradeda,tuo ir baigia..labai pavirsutiniska..siaip ar taip,cia tik mano nuomone.niekam jos nenoriu ikist.:)
mmm, o pagrista kritika tamstos leksikone egzistuoja? noreciau ja isgirst - o ne kruva kazkokio tarpusavy nesusijusio abstraktaus crapo ... argumentus i scena, prasom!
negirdejau apie toki
As ir negirdejau...
Dabar tik forume perskaiciau...
man limpa tiksliau čia vienintelė grupė dėl kurios man namiškiai nepriekaištauja... visa kita mano klausoma muzika jiems yra kažkokia kakofonija
man wiena dainike ju patinka.. kitos nelabai..
zalvarinis - puiku is praeities atnesti kupini prasmes tekstai bei glebys patirties (tiems kurie ne tik klausosi bet ir galvoja ) ir siuolaikiskumo nutasytom ausim pritaikytas skambesys vos ne kaip per vestuves - sis tas naujo, sis tas seno, sis tas skolinto :pp
ee kas tas zalvarinis su kuo jis valgomas :?
tai lietuviu grupe, kuri atlieka lietuviu liaudies dainas roko stilium
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → kaip jums ZALVARINIS?