Re: Oralinis seksas
naman nemegino dar kisti na jai man kistu turbut as ir kisciau atgal juokauju ....
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas
naman nemegino dar kisti na jai man kistu turbut as ir kisciau atgal juokauju ....
dvigubai smarkiau
ar cia yra tokiu kuriem tai slykstu ?
Skaitau ir net pikta darosi kad vaikinai dažniausiai užsikrečia nuo merginu, o jei mažiau gultumet su tom kurios eina su visais "pad ret", tai neperneštumet tu ligu kurios merginoms tenka gydytis visa gyvenima, nekalbu aš visiskai apie AIDS ar kitas mirtinas. Kiek besidomiejau vaikinai nevisada užsikrečia dažniausiai buna taip kad tik perneša kitai merginai liga nuo kitos buvusios savo partnerės.
Skaitau ir net pikta darosi kad vaikinai dažniausiai užsikrečia nuo merginu, o jei mažiau gultumet su tom kurios eina su visais "pad ret", tai neperneštumet tu ligu kurios merginoms tenka gydytis visa gyvenima, nekalbu aš visiskai apie AIDS ar kitas mirtinas. Kiek besidomiejau vaikinai nevisada užsikrečia dažniausiai buna taip kad tik perneša kitai merginai liga nuo kitos buvusios savo partnerės.
ko tu cia pergyveni - labai daug LPL kurioms galime tapti nesiotojais. Bijai vilko - neik i miska. Bijai ligu - eikit kartu tikrintis
jei labai nori tai ir daryk
o tu jau ne uz ka ne?
kaip sakoma"as tau - tu man". taip turetu buti ir paivairinimui kas cia blogo...nieko gi.
jei labai nori tai ir daryk
o tu, kad ir nenori pabandyk gal visgi patiks
jooo ... ;D
karta pabandes negali sustot
karta pabandzius negalesi sustot
Be oralinio neisivaizduoju isvys sexo, ji man, as jai... mergaites, jei jums tai profesionaliai atliktu, jus be to nebegaletumet gyvent! aisku, jei koks stuobrys jums pabande skersai isilgai laizyt, tai ir supykint galejo ) o pakramsnot ir paciulpt pati klitoriuka yra skanu ir vaizdelis jaudina...
as visiskai sutinku su andriumi, oralinis yra puikus dalykas, kai ji darai gerai... kai myli zmogu malonu daryti jam bet ka, kas ji pamalonins. kai yra tikri dvieju zmoniu santykiai, oralinis paivairina sekso zaidimus ir tai daryti labai malonu.... vaizdas tikrai labai jaudinantis
ka nemegsta? dauguma merginu tai megsta, tik bijosi pripazhinti tai
ir apskritai. jei nesi megines abibusio oralinio, galim asakyti, kad aapskritai sexo nsi turejes
surado apie ka kalbiet...
oralinis tai sexo paivairinimas ir be jo lovoje butu nuobodu...dauguma vaikinu ji megsta,bet pazistu ir tokiu kurie kategoriskai pries...nezinau nuo ko tai priklauso...
nuo isdidumo ir lietuwisku paneciu...
surado apie ka kalbiet...
Na, kaip pastebi, tai tikrai surado apie ka kalbet ir daugeliui puikiai sekasi tai daryti, o jei Tau kazkas netinka, nepatinka ar seip kazko nesupranti, juk gali cia net nerasyt ir neskaityt... trumpiau tariant visai nesikist...
oralinis tai sexo paivairinimas ir be jo lovoje butu nuobodu...dauguma vaikinu ji megsta,bet pazistu ir tokiu kurie kategoriskai pries...nezinau nuo ko tai priklauso...
Tai priklauso nuo daugelio dalyku, nuo poziurio ir supratimo i tokius dalykus, nuo aplinkos, del kurios jis kategoriskai nusistate pries tai, anksciau ir as buvau kategoriskai pries tai nusistates, taciau laikui begant daug kas keiciasi, tiek gyvenimo aplinka tiek poziuris tiek supratimas ir t.t.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas