1081

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

toks jausmas kad jus pakimbate ant pirmos pasitaikiusios:D

1082

viska ka mes darom tai siuuuulom savo paslaugas ;] o vat jus renkates kurio paslaugos butu gereu big_smile

1083

Danguole, 20 parašė:

man kazkaip nesitiki,kad tu kuklus kaip cia save apibudini...:V nzn is bendravimo drasuolis atrodai...kaip manai Evelina?:D

nu jo man irgi kazkaip atrodo kad auris ne is paciu kukliausiu big_smile
Kai visi atsibos tai atvaziuosiu butinai kaio ir praset(nors visi jau uzkniso isskirus viena smile )

1084

pastebejau jusu cia vienu palikti nebegalima, taip gerai bendraujate kad reikia cia kasdien lankitis kad irgi kazka pasakyti galeciau ir speciau:D

1085

Evelina atsirado!!!!!!!!!!!jo nepalik musu...nes cia taves truksta:)
Auri tu labai paslaugus...:D o ka darysi jei tave pasirinks visiskai ne tavo skonio mergina...?;D

1086

Nu ka vakar nebuvo manes cia tai pasiilgau jusu dabar kasdien cia sedesiu big_smile
Danguole jo labai geras klausimas beja kai pasakei pasirinks tai man kilo klausimas kas jai musu kuklieji suras mergina ir mus poto paliks? kas tada?:(

1087

vaje tikrai taip ir bus....liksim vienos...:(:(:(:(:-[:-[:-[

1088

nu va nespejom pasidziaugti ir spejau visa nuotaika sugadinti sad

1089

na gal vaikinai mus nuramins....:(:( vaikinai kur jus...:(:( reikia paguodos...:(

1090

nu va jie mus jau paliko. taigi danguole rodos viskas baiges, nors ne jie ne tokie je musu e perspeje nepaliks, tykiuosi.:D

1091

tikekimes...viltis mirsta paskutine...;D

1092

nepaliks.nors ir interneto nebes,bet nepaliks ;-)

1093

net ramiau pasidare...:-D

1094

jo cia tai tikrai:)  bet vistiek pastebejau nors tema vaikinams o merginu cia daugiau ane? big_smile
nuva dabar likau cia visai viena sad visi mane paliko ir netgi Danguole

1095

jau atsiradau...neverk Evelina...:D

1096

Sakes, merginukes... nesijaudinkit mes esam su jumis visada smile net jei ir tornadas siaustu, niekur nedingsim... As vat su temperatura net prisedau ka nors grazaus parasyti smile sakes, persalau kategoriskai hmm dar sian i paskaitas siaip ne taip nusliauziau, na bet ryt jau bus kriukas... kryzium gulsiuos big_smile

Kas ten del merginos kuri man nepatiks ;D tai esme tokia kad mes siulom paslaugas wink bet pirma reik pasiulyt kad jus rinktumetes big_smile

O kas del musu kuklumo taij internetas daro stebuklus zinokites smile

1097

vargselis na mes tave paslaugytume jei betume salia iskart pasveiktum big_smile o ka ten del kuklumo sakei...koks ten tau stebuklas ivyko.....:D

1098

nu brac zinokit jei mane paslaugytumet tai ne tik nuo visu ligu isgyciau bet ir nuo visu kuklumu ir visu kitu pasaulio nedorybiu ;D

Vot o tas stebuklingas tai pats internetas :] mat jis turi visokiu paslaptingu sugebejimu kurt zmoniu drasa ;D virtualia aisq :] ne ne... siaip istiesu tai as pagal profesija ir turiu but kalbus;) uztat taip gal ir atrodo, bet istiesu pagal elgesi na ir siaip ilga gyvenimiska patirti esu tiek nudeges ir pasimokes kad nelike yra drasos kabinti kokia mergelike... neutral nu sunku man jumei paaiskinti, bet manau supratote kaip ten buna kai nebeturi vilties ir nebesitiki nieko... :V

1099

na pazistamas jausmas...man siandien liudna kazkaip...:[

1100

tai jau jo kai toks pesimistas kaip as ateina ir uzkrauna kur nebus liudna :? Sorry.. :V pakalbam apie ka nors saunaus gal ? :V