Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
toks jausmas kad jus pakimbate ant pirmos pasitaikiusios:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 53 54 55 56 57 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
toks jausmas kad jus pakimbate ant pirmos pasitaikiusios:D
viska ka mes darom tai siuuuulom savo paslaugas ;] o vat jus renkates kurio paslaugos butu gereu
man kazkaip nesitiki,kad tu kuklus kaip cia save apibudini...:V nzn is bendravimo drasuolis atrodai...kaip manai Evelina?:D
nu jo man irgi kazkaip atrodo kad auris ne is paciu kukliausiu
Kai visi atsibos tai atvaziuosiu butinai kaio ir praset(nors visi jau uzkniso isskirus viena )
pastebejau jusu cia vienu palikti nebegalima, taip gerai bendraujate kad reikia cia kasdien lankitis kad irgi kazka pasakyti galeciau ir speciau:D
Evelina atsirado!!!!!!!!!!!jo nepalik musu...nes cia taves truksta:)
Auri tu labai paslaugus...:D o ka darysi jei tave pasirinks visiskai ne tavo skonio mergina...?;D
Nu ka vakar nebuvo manes cia tai pasiilgau jusu dabar kasdien cia sedesiu
Danguole jo labai geras klausimas beja kai pasakei pasirinks tai man kilo klausimas kas jai musu kuklieji suras mergina ir mus poto paliks? kas tada?:(
vaje tikrai taip ir bus....liksim vienos...:(:(:(:(:-[:-[:-[
nu va nespejom pasidziaugti ir spejau visa nuotaika sugadinti
na gal vaikinai mus nuramins....:(:( vaikinai kur jus...:(:( reikia paguodos...:(
nu va jie mus jau paliko. taigi danguole rodos viskas baiges, nors ne jie ne tokie je musu e perspeje nepaliks, tykiuosi.:D
tikekimes...viltis mirsta paskutine...;D
nepaliks.nors ir interneto nebes,bet nepaliks ;-)
net ramiau pasidare...:-D
jo cia tai tikrai:) bet vistiek pastebejau nors tema vaikinams o merginu cia daugiau ane?
nuva dabar likau cia visai viena visi mane paliko ir netgi Danguole
jau atsiradau...neverk Evelina...:D
Sakes, merginukes... nesijaudinkit mes esam su jumis visada net jei ir tornadas siaustu, niekur nedingsim... As vat su temperatura net prisedau ka nors grazaus parasyti sakes, persalau kategoriskai dar sian i paskaitas siaip ne taip nusliauziau, na bet ryt jau bus kriukas... kryzium gulsiuos
Kas ten del merginos kuri man nepatiks ;D tai esme tokia kad mes siulom paslaugas bet pirma reik pasiulyt kad jus rinktumetes
O kas del musu kuklumo taij internetas daro stebuklus zinokites
vargselis na mes tave paslaugytume jei betume salia iskart pasveiktum o ka ten del kuklumo sakei...koks ten tau stebuklas ivyko.....:D
nu brac zinokit jei mane paslaugytumet tai ne tik nuo visu ligu isgyciau bet ir nuo visu kuklumu ir visu kitu pasaulio nedorybiu ;D
Vot o tas stebuklingas tai pats internetas :] mat jis turi visokiu paslaptingu sugebejimu kurt zmoniu drasa ;D virtualia aisq :] ne ne... siaip istiesu tai as pagal profesija ir turiu but kalbus;) uztat taip gal ir atrodo, bet istiesu pagal elgesi na ir siaip ilga gyvenimiska patirti esu tiek nudeges ir pasimokes kad nelike yra drasos kabinti kokia mergelike... nu sunku man jumei paaiskinti, bet manau supratote kaip ten buna kai nebeturi vilties ir nebesitiki nieko... :V
na pazistamas jausmas...man siandien liudna kazkaip...:[
tai jau jo kai toks pesimistas kaip as ateina ir uzkrauna kur nebus liudna :? Sorry.. :V pakalbam apie ka nors saunaus gal ? :V
Puslapiai Ankstesnis 1 … 53 54 55 56 57 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~