Tema: Krikscioniskas gyvenimas, kas tai?
Man ydomi jusu visu nuosirdi nuomone, ka manot apie tai?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Krikscioniskas gyvenimas, kas tai?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Man ydomi jusu visu nuosirdi nuomone, ka manot apie tai?
na gyvenimas pagal biblija... bet sunkoka siais laikais gyventi pagal ja ... nes tada manau turi visiskai atsiriboti nuo isorinio pasaulio..
tu siek tiek neteisus.....vienokia prasme negalima atsiriboti nuo isorinio gyveno, tik nuo neigiamu dalyku... tu juk gyveni jame, dirbi, mokaisi, draugauji, kuri seimas, dalyvauji ivairiuose sventese, ir t.t.
tai tada kaip galima gyventi pagal ja nenusizengiant jos vertybems...
neina vienu sakiniu tau pasakyti formules, nes jos nera, ir tik po geru dvieju menesiu lankymosi krikscioniskose susirinkimuose, tai supratau, suprasti, tai suvokti ka darai blogai kiekviena minute, tai ka sakai ir mastai... as tikiu dievo jega, tai ka jis gali, zinauau ne viena atsistojanti is savo vezimeliu , prareganciu ta pacia sekunde kai jis prisiliecia prie zmogaus kuno...reikia tik stipraus tikejimo ir supratimo tai ka tu darai ir kam tu esi reikalingas Jam....niekada nelinkejau savo priesui bloga..nuo to tik man geriau ir jam.....
loginis mastymas pas mane kertasi su tikejimu i Dieva... bet turbut pas mane nera dar tokio stipraus tikejimo... man reikia irodymu i tai...
chebra maziau gerkit tada ir dievulis nesivaidens o jei negeret tai pirma kreipkites pas psichetra ce rimtai jau sergat reiskia Justinai sakai reik irodimu o kaip galima yrodit tai kas neegzistuoje tai ko niekada nebuvo , kat egzistuoje kaskoks personazas aprasytas knygoi ce skiedalai kuriuos jega ibruko o seip realei mes pagonys
jeigu kam geriau gyventi tikint į dievą, tai puiku, bet aš jau verčiau gyvenu pagal savo taisykles.
na tikrai jauciuosi sveiko proto ir nesergu... nemanau kad reikia man psichieatro...
tiesiog kartais pagalvoju o kodel as turiu tiketi biblija...
nereikia klausiti kodel, tiesiok tikejimas gerina gyvenima....taip taug kas gyvena....
bet visi zmones gyvenime i ka nors tiki
bet visi zmones gyvenime i ka nors tiki
kuom tu Karina gyvenime remiesi?
as remiuosi visko kuo galima,o daugiausia religija...
vieni tiki i choroskopus,kiti tiki magija,burtais
ar zinai kad magija, didieji stebuklai is Kristaus, kiek zmoniu siai dienai vaiksto pakile is vezimeviu ir is lovu, kiek mato ir kiek darniai, turtingai gyvema savo seimose...stebuklas, tikras stebuklas, o ne paipaliones
zinai vienos turi tikru galiu nuo dievo,o kiti tik naudajasi zmonemis...o pati tiki magija?
tiketi tikiu, bet tikraja magija, bet ar atskiri kuri gera o kuri ne? reikia geriau i tai isigilinti...
bet daug laidu apie tai yra parodyta per tv,o apie Vanga neziurejai tokios laidos?
visos magijos ir stebuklai, kurie naudojami geriems tikslams, padeti, o ne rodyti ir is to uzsidirbineti, tai bloga magija ir tai visai nemagija o akiu dumimas
neteko, kas ten buvo rodoma?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Krikscioniskas gyvenimas, kas tai?