161

Re: Seksas per pirma pasimatyma

mano kuklia nuomone l. grieztai pries tai pasisako tie zmons kuriems dar taip neatsitiko.. o atsitinka juk daznai..

162

Gintaras, 24 parašė:

mano kuklia nuomone l. grieztai pries tai pasisako tie zmons kuriems dar taip neatsitiko.. o atsitinka juk daznai..

As viena is tu, kurios pasisako grieztai PRIES, taip, kolkas man taip nebuvo..  bet tikrai negaleciau atsiduoti vaikinui pabendravus vos viena vakara.. hrr..

163

Aistė, 19 parašė:

As viena is tu, kurios pasisako grieztai PRIES, taip, kolkas man taip nebuvo..  bet tikrai negaleciau atsiduoti vaikinui pabendravus vos viena vakara.. hrr..

Tavo manymu cia pazeidziama morale?

164

Nea.. jeigu du zmones to nori, tai kodel gi nea.. bet as tikrai negaleciau..  as nesakau nieko pries tuos zmones, kurie taip daro..   Gal viskas su laiku:) o tai man kotais kvepia vienkartiniais... Tik neuzsipulkit db manes;) cia diskutuoti ta tema iki begalybes galima..

165

Aistė, 19 parašė:

Nea.. jeigu du zmones to nori, tai kodel gi nea.. bet as tikrai negaleciau..  as nesakau nieko pries tuos zmones, kurie taip daro..   Gal viskas su laiku:) o tai man kotais kvepia vienkartiniais... Tik neuzsipulkit db manes;) cia diskutuoti ta tema iki begalybes galima..

vienakartinis ne vienkartinis.. pati su laiku susidrusi su situacija kai zmones vienas kitam jaucia aistra.. ar pasijunta tarsi pazinotu vienas kita simtus metu.. tada nieks neskaiciuoja pirmas ar desimtas..

166

Norėčiau ,kad taip būtų.Kai negali sulaikyti laukinės aistros,kai jauti,kad tas žmogus yra tavo.Tai nuostabu...bet gal dar bus...:):)

167

Pamirstat viena taisykle: neteisk - ir nebusi teisiamas.
Bet kiek daug dviveidziu cia yra... Gerai cia kazkuri mergina pasake - kazin ar kuris atsisakytu, jei ant jo mergina lipti pradetu. Manau ne vienas tas kuris atsisakytu - pamazgu nepiltu ant tokiu merginu. Nes tarp ju visokiu yra. Negalima visu vertinti pagal viena kurpali.
Asmeniskai as pripazistu merginu teise patirti malonuma. Yra man taip atsitike, kad per pirma ar per antra pasimatyma atsidureme lovoje. Nors man niekada tai nebuvo pagrindinis tikslas. Tiesiog kartais ivykiai pradeda rutuliotis siaubingai greitai ir po poros valandu pasijunti tarsi pazinotum ta zmogu jau nemazai. Taip beje prasidejo visos bent kiek ilgesnes mano rimtos draugystes.
Toms kurios sako, kad niekada to nepadarytu - niekada nespjaukit i sulini. Kartais aplinkybes taip idomiai susisuka... Ne karta teko ryte itikineti mergina, kad as jos kekse nelaikau. Ir man tai nebuvo sunku padaryti. Nes niekada neturejau ne menkiausio noro zeminti moteris.
Tie kurie cia drebia ant merginu - paprasciausi sovinistai, manatys kad jos neturi jokiu teisiu ir privalo priklausyti vyrams.

168

per pirma pasimatyasm yra saves negerbimas

169

Živilė, 21 parašė:

per pirma pasimatyasm yra saves negerbimas

Kodel ? Todel, kad tau taip mama ikale i galva ? Cia kiekvieno asmeninis reikalas. Tau netinka - virpedama is noro zymekis dienas kalendoriuje, kada galesi tai padaryti.

Siaip beprasmiska diskusija. Cia kaip religija. Isikales zmogus i galva kazka - ir viskas. Dauguma net nesusimasto, ka kemsasi galvon. Man irgi buvo grudamos tokios mintys, kad merginos kurios greitai atsiduria tavo lovoje - pasileidusios. Bet tai ka ? As savo galvos neturiu, kad galeciau pats tai suvokti? Buvo visokiu - ir palaidu, ir labai droviu bei nedrasiu. Is elgesio matosi viskas.

Mano nuomone tokia: jei merginos butu garantuotuos 100%, kad vaikinas elgsis garbingai - nepliurps draugeliams ir pazistamiems, tai su patinkanciu vaikinu lovoje atsidurtu labai greitai. Gal ir ne is pirmo pasimatymo (per 1 nevisada yra galimybiu big_smile ), bet savaites laukti tikrai nereiketu.

170

Audriau gerai butu,kad visi vyrai taip manytu kaip tu...kiek man tekdavo vyru kompanijose buti tai visi apkalbineja merginas, kurios is pirmo karto atsiduodavo...tipo va paprasiau ir dave...ir isvis apsurdiska,kad del to smerkiamos vien moterys,o vyrai laikomi nugaletojais...jei moteris atsiduoda is pirmo karto nebutinai ji yra kale...gal ji irgi malonuma norejo patirti...;)

171

gal yra merginu norinciu susitikti su aistringu vaikinu

172

as atsiduodu per pirma pasimatyma, merginos galit mane isbandyti:)

173

Danguole, 20 parašė:

Audriau gerai butu,kad visi vyrai taip manytu kaip tu...kiek man tekdavo vyru kompanijose buti tai visi apkalbineja merginas, kurios is pirmo karto atsiduodavo...tipo va paprasiau ir dave...ir isvis apsurdiska,kad del to smerkiamos vien moterys,o vyrai laikomi nugaletojais...jei moteris atsiduoda is pirmo karto nebutinai ji yra kale...gal ji irgi malonuma norejo patirti...;)

Sutinku su tavimi, Danguole;)

174

Danguole, 20 parašė:

nesvaik gerai !! taip jau yra ir bus.. jei ji duoda iskart tai vadinasi visiem duoda ,isvada ji kale

175

taip belia nori antra puse

176

mano visi santkiai po tokio pirmo pasimatymo baigdavosi tik seksu kol mums buvo idomu srba kol laikas leido. tai tebuvo romanai, nieko rinto, todel manau kad rimtu santykiu po sekso per pirma pasimatyma nepastatysi smile

177

pff aisku kad negali !!! aplamai su tokia kuri duoda per pirma pasimatyma nieko rimto negali buti ir tai ne mano vieno nuomone,o daugumos vaikinu !!

178

Na, iš mano patirties - su būsimu vyru pasimylėjom per pirmą pasimatymą ir ką - du metai jau kaip susituokę. Tiesiog būna taip, kad pamatai žmogų, patiko, neturi abejonių dėl jo - kad, neva, kekše pavadins, ir tada visai nesvarbu, kelintas kartas. Priešingu atveju ir pusės metų draugystė nieko nereiškia.

179

nu visko buna.. ir  isimciu smile

180

Tai vuo evaldas matai?