Tema: seksas tryse
sakykim kad tavo partneris(partnere) uzsimane sekso tryse,kaip tu i tai reaguotum?? besalygiskai sutiktum ar kitaip pasielgtum ?
as tj visai nieko sakyciau jei dvi merginos butu :DD kitokiu atveju tj nesutikciau
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas tryse
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
sakykim kad tavo partneris(partnere) uzsimane sekso tryse,kaip tu i tai reaguotum?? besalygiskai sutiktum ar kitaip pasielgtum ?
as tj visai nieko sakyciau jei dvi merginos butu :DD kitokiu atveju tj nesutikciau
Hmmmmm.....o gal ir visai nieko butu tarp dvieju vyru pasivoliot:)
krisitina organizuojam!
krisitina organizuojam!
tai vat tau antras vyras gales prostatos masažą padaryt :D
Žadi kažka ispudingo, jaudinancio ir aistringo? Kodel tureciau pasirinkti tave kaip viena is dveju?...
... manau, kiekvienas, noretu ishbandyti seksa trise.. nesvarbu, ar tai moteris, ar vyras.
va jau dvi norinčios
Žadi kažka ispudingo, jaudinancio ir aistringo? Kodel tureciau pasirinkti tave kaip viena is dveju?...
cia neisbandzius nesuzinosi
o kam trecias lovoj, jeigu ir dviese labai smagu?
gyvenime viska reikia isbandyti,jei pasitikeciau partneriu sutikciau...:)
o kam trecias lovoj, jeigu ir dviese labai smagu?
tj zinai norisi vis ka nors nauja iabandyt :DDD
merginos as jusu paslaugoms , jus tik mane pakvieskit
gyvenime viska reikia isbandyti,jei pasitikeciau partneriu sutikciau...:)
Kaip suprasti tavo pasitikejima partneriu? tipo seksas tryse, bet partneris su kita mergina negali nieko daryti?:)
beveik sutinku su Jolanta, bet seksas trise neturi buti tikslas. tiesiog, kai pasitaiko proga. kitaip tai farsas
beveik sutinku su Jolanta, bet seksas trise neturi buti tikslas. tiesiog, kai pasitaiko proga. kitaip tai farsas
jeigu neplanoji - ta proga nepasitaikis.
Siaip nieko pries pries grupini buciau:D Taciau tikrai labai nenoreciau, kad visame tame reikale dalyvautu ir mano mylimas bei man be galo brangus zmogus.
Aiste, 34 parašė:beveik sutinku su Jolanta, bet seksas trise neturi buti tikslas. tiesiog, kai pasitaiko proga. kitaip tai farsas
jeigu neplanoji - ta proga nepasitaikis.
tu dar pasakyk, kad reikia suplanuoti ir kiek pinigu uz tai imti.
Danguole, 20 parašė:gyvenime viska reikia isbandyti,jei pasitikeciau partneriu sutikciau...:)
Kaip suprasti tavo pasitikejima partneriu? tipo seksas tryse, bet partneris su kita mergina negali nieko daryti?:)
oi visai nesupratai ka norejau pasakyti...:D
Siaip nieko pries pries grupini buciau:D Taciau tikrai labai nenoreciau, kad visame tame reikale dalyvautu ir mano mylimas bei man be galo brangus zmogus.
gal galiu paklaust kodel ?? tipo nenori grupinio su savo mylimuoju ,o su kitais taip ??
Julija, 20 parašė:Siaip nieko pries pries grupini buciau:D Taciau tikrai labai nenoreciau, kad visame tame reikale dalyvautu ir mano mylimas bei man be galo brangus zmogus.
gal galiu paklaust kodel ?? tipo nenori grupinio su savo mylimuoju ,o su kitais taip ??
Nesinori su kazkuo dalintis mylimu zmogumi.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas tryse