261

Re: Myliu, nezinau ka daryti????

Evelina, 17 parašė:

Danguole kalbame mes siaip apie kokius nors dalykus bet nieko svarbaus, jis dazniau bando mane supykdti ar pan.
supigdyti?o kodel?

262

Danguole manau netaip pasakiau. nu nezinau kaip cia paaiskinti:? jis nuolat erzina mane ar kazkas panasaus...

263

Beja vakar norejom gerti. aisku gerem ir jis turejo irgi su mumis buti pasake kad ateis 18:00. nes jam reikejo pas jo drauge nuvaziuoti ir su ja susitarti kad jis sian gers ir praleist(norejo) diena be jos ir pan. bet jis neatvaziavo.
ir as gi dar pasakojau kad jo ger. drauge dabar su manim laisvalaiki praleidzia tai vakar kai mes laukeme jo. tai ji ir jo ger. draugas pradejo sneketis apie ja kad ji ten tokia ir tokia... kad ji tik ji skaudina, nieko jam neleidzia. kad ji negrazi ar kazkas panasaus... va:)

264

Evelina pastrigimas nesimato ka parasei...:(

265

reikia i kita puslapi

266

Beja vakar norejom gerti. aisku gerem ir jis turejo irgi su mumis buti pasake kad ateis 18:00. nes jam reikejo pas jo drauge nuvaziuoti ir su ja susitarti kad jis sian gers ir praleist(norejo) diena be jos ir pan. bet jis neatvaziavo. 
ir as gi dar pasakojau kad jo ger. drauge dabar su manim laisvalaiki praleidzia tai vakar kai mes laukeme jo. tai ji ir jo ger. draugas pradejo sneketis apie ja kad ji ten tokia ir tokia... kad ji tik ji skaudina, nieko jam neleidzia. kad ji negrazi ar kazkas panasaus... va

267

gal dabar:?

268

nu ne dar ne:D

269

bet dabar tai tikrai

270

ir as gi dar pasakojau kad jo ger. drauge dabar su manim laisvalaiki praleidzia tai vakar kai mes laukeme jo. tai ji ir jo ger. draugas pradejo sneketis apie ja kad ji ten tokia ir tokia... kad ji tik ji skaudina, nieko jam neleidzia. kad ji negrazi ar kazkas panasaus... va

271

Nu va dabar jau galima viska gerai matyti smile
beja sian svesime vieno vaikino gimsa tai jis sian irgi bus bet su drauge o vat vakar turejo buti be drauges bet jo nebuvo... ant kiek supratau ji jo neleido

272

o nepapasakojai,jo geriausiai draugei,ka jam jauti?

273

nea, kazkaip nesugebejau, bet gali buti kad ji kazkaip tai pastebejo nes vakar iki 18:00 buvo gera nuotaika nes galvojau kad jis ateis, o kai jau buvo veliau ir supratome kad neateis tai buvo visa vakara bloga nuotaika ir manau galima buvo lengvai suprasti kodel.
beja sian vakare gal sugebesiu jug ir vel ringsimes

274

tai tau gerai daznai ji matai...

275

nu zinai siaip nelabai cia tik savaite tokia pasitaike  kad ji treciadieni maciau vakar irgi maciau bet trumpai ir siandien turiu ji pamatyti

276

tai palyginus tankiai as viena vyra kuris man patinka tik karta i metus matau...va cia tai kancia...;D

277

Tik dabar supratau kad mano gyvenimas didele kancia. mano gyvenime nera tiesiog prasmes gyventi... nors tai kvailai skamba bet tai yra ka as dabar jauciu sad

278

na kas saulele atsitiko?

279

net nezinau daug kas pasirodo jo ger. drauge susipyko su jo drauge sian ji norejo su jo pakalbeti bet jis nebenorejo su ja kalbeti kadangi ji su jo drauge yra susipykusi... ir nezinau tada jo ger. drauge pradejo verkti... dabar jie nesikalba... ir dar suzinojau kad jis jo drauge labai stipriai myli ir man dabar kazkaip skaudu netgi  negaliu apibudinti tiesiog asaros...........

280

tai gal jis ne is meiles ja gyne,o tiesiog siaip....o nemanai,kad ir jo geriausia drauge ji isimylejusi?

Žinutės: nuo 261 iki 280 iš 433

Puslapiai Ankstesnis 1 12 13 14 15 16 22 Sekantis

Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis

Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Myliu, nezinau ka daryti????