Re: Myliu, nezinau ka daryti????
Danguole kalbame mes siaip apie kokius nors dalykus bet nieko svarbaus, jis dazniau bando mane supykdti ar pan.
supigdyti?o kodel?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Myliu, nezinau ka daryti????
Puslapiai Ankstesnis 1 … 12 13 14 15 16 … 22 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Danguole kalbame mes siaip apie kokius nors dalykus bet nieko svarbaus, jis dazniau bando mane supykdti ar pan.
supigdyti?o kodel?
Danguole manau netaip pasakiau. nu nezinau kaip cia paaiskinti:? jis nuolat erzina mane ar kazkas panasaus...
Beja vakar norejom gerti. aisku gerem ir jis turejo irgi su mumis buti pasake kad ateis 18:00. nes jam reikejo pas jo drauge nuvaziuoti ir su ja susitarti kad jis sian gers ir praleist(norejo) diena be jos ir pan. bet jis neatvaziavo.
ir as gi dar pasakojau kad jo ger. drauge dabar su manim laisvalaiki praleidzia tai vakar kai mes laukeme jo. tai ji ir jo ger. draugas pradejo sneketis apie ja kad ji ten tokia ir tokia... kad ji tik ji skaudina, nieko jam neleidzia. kad ji negrazi ar kazkas panasaus... va:)
Evelina pastrigimas nesimato ka parasei...:(
reikia i kita puslapi
Beja vakar norejom gerti. aisku gerem ir jis turejo irgi su mumis buti pasake kad ateis 18:00. nes jam reikejo pas jo drauge nuvaziuoti ir su ja susitarti kad jis sian gers ir praleist(norejo) diena be jos ir pan. bet jis neatvaziavo.
ir as gi dar pasakojau kad jo ger. drauge dabar su manim laisvalaiki praleidzia tai vakar kai mes laukeme jo. tai ji ir jo ger. draugas pradejo sneketis apie ja kad ji ten tokia ir tokia... kad ji tik ji skaudina, nieko jam neleidzia. kad ji negrazi ar kazkas panasaus... va
gal dabar:?
nu ne dar ne:D
bet dabar tai tikrai
ir as gi dar pasakojau kad jo ger. drauge dabar su manim laisvalaiki praleidzia tai vakar kai mes laukeme jo. tai ji ir jo ger. draugas pradejo sneketis apie ja kad ji ten tokia ir tokia... kad ji tik ji skaudina, nieko jam neleidzia. kad ji negrazi ar kazkas panasaus... va
Nu va dabar jau galima viska gerai matyti
beja sian svesime vieno vaikino gimsa tai jis sian irgi bus bet su drauge o vat vakar turejo buti be drauges bet jo nebuvo... ant kiek supratau ji jo neleido
o nepapasakojai,jo geriausiai draugei,ka jam jauti?
nea, kazkaip nesugebejau, bet gali buti kad ji kazkaip tai pastebejo nes vakar iki 18:00 buvo gera nuotaika nes galvojau kad jis ateis, o kai jau buvo veliau ir supratome kad neateis tai buvo visa vakara bloga nuotaika ir manau galima buvo lengvai suprasti kodel.
beja sian vakare gal sugebesiu jug ir vel ringsimes
tai tau gerai daznai ji matai...
nu zinai siaip nelabai cia tik savaite tokia pasitaike kad ji treciadieni maciau vakar irgi maciau bet trumpai ir siandien turiu ji pamatyti
tai palyginus tankiai as viena vyra kuris man patinka tik karta i metus matau...va cia tai kancia...;D
Tik dabar supratau kad mano gyvenimas didele kancia. mano gyvenime nera tiesiog prasmes gyventi... nors tai kvailai skamba bet tai yra ka as dabar jauciu
na kas saulele atsitiko?
net nezinau daug kas pasirodo jo ger. drauge susipyko su jo drauge sian ji norejo su jo pakalbeti bet jis nebenorejo su ja kalbeti kadangi ji su jo drauge yra susipykusi... ir nezinau tada jo ger. drauge pradejo verkti... dabar jie nesikalba... ir dar suzinojau kad jis jo drauge labai stipriai myli ir man dabar kazkaip skaudu netgi negaliu apibudinti tiesiog asaros...........
tai gal jis ne is meiles ja gyne,o tiesiog siaip....o nemanai,kad ir jo geriausia drauge ji isimylejusi?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 12 13 14 15 16 … 22 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Myliu, nezinau ka daryti????