101

Re: Klausimas vaikinams: ar teko buti isprievartautiem merginos?

Ziuriu didzioji dalis nelabai supranta kas yra prievarta...

102

merginos ar esate per uzpakali isprievartavusios vaikina:-D

103

Aurimas, 29 parašė:

merginos ar esate per uzpakali isprievartavusios vaikina:-D

Tik nepasisakyk, kad tai patyriai... big_smile

104

o cia kaip imanoma? per uzpakali....... smile merginai.....

105

ne nu perskaites visus komentarus nusprendziau padeti tom merginom kurios nepagauno nei vieno waikino  big_smile uz atitinkama mokest big_smile ar dideliu aciu big_smile

106

big_smile

107

kazin kaip butu jei mergina pasigautu vaikina nori isprievartauti ji o jam nestovi? big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile

108

Reikia saugotis kad neisprievartautu,nes kam pasiskusi,kaip yrodysi?
O kaip man buvo,dvi vyresnes siule kartu pas viena is ju varyti,tai nemanau kad arbatos gerti ir snekuciuotis.
O as tada dar buvau isgeres,tai man tik kuo greiciau namo pareiti ir issimiegot terupejo:D

109

tai turbut baisios buvo big_smile big_smile jej grazios abejoj uar butum atsisakes big_smile big_smile big_smile big_smile

110

nu man yrgi taip atrodo big_smile

111

:::044

112

idomios mintys , bet butu faina pasijusti kaip tave moteris lovoje valdo, ir tu nieko negali padaryti aisku be jokiu (ne vaikinui skirtu iskrypimu) smile jausmas butu gerai atsimenamas

113

Tomas, 20 parašė:

idomios mintys , bet butu faina pasijusti kaip tave moteris lovoje valdo, ir tu nieko negali padaryti aisku be jokiu (ne vaikinui skirtu iskrypimu) smile jausmas butu gerai atsimenamas

Kad tik prievartautu ir prievartautu .Ane :::036http://www.seniorark.com/Humor/Double%20Takes/after%2012-19-07/big%20woman%20on%20little%20man.gif

114

mano pirmas kartas per prievartą buvo, visai fun dabar prisiminus, nors tada nelinksma buvo big_smile

115

Teko tai patirti,  jei buvo virs 40 metuku....   Na zinot pats niekad nelipciau... bet buvo nzn kas bet kazkas buvo.  O taip buna tik su vyresnem moterimis kurios turi tam tikru problemu.

116

Saulius, 36 parašė:

išprievartavimui reikia įvesti sąvoką čia, nes nėra aišku, kas turima omeny... todėl rašoma apie bet ką...

Nu čia kai vyrą  verčia užsiiminėti seksu per prievarta .

117

Ooo taip ir nekarta, beja merginom tai savotiskai patinka, nes jos tada jauciasi virsesnes smile

118

Kiek pastebejau ne visi supranta prievartavimo reiksme. Visos prievartavo savo vaikinus, tai koks cia prievartavimas?  Mano nuomone prievarta yra tada kai pries tavo valia prievartauja visai nepageidaujamas asmuo.  Kaip ir nutiko Svedijoje barmenui, kuri isprievartavo sesios feministes. Zmogui buvo pasiulyta ir kai jis atsisake, buvo prirankintas su antrankiais ir tada jau isidirbinejo is jo. Va cia prievartavimas.

119

nebuna taip, kad isprievartauja... big_smile buna tik aktyvesnes damos, kas nera blogai, mano nuomone :  )

120

nu neisivaizduoju kaip pana prievartautu vaikina big_smile iki pusinelio nusiveztu ar kaip? big_smile teko patirt ta jausma kai pana  100%lovoj kontroliuoja viska sexo metu
tiesa pasakius man tai buvo nauja ir tikrai patiko