Tema: Ko skiresi lietuviai vyrai nuo uzsenieciu vyru?
Esu sutikes daug megrinu kuriu antroji puse ne lietuvis. Ir ko toliau to daugiau ju. Isreskite savo mintis.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ko skiresi lietuviai vyrai nuo uzsenieciu vyru?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Esu sutikes daug megrinu kuriu antroji puse ne lietuvis. Ir ko toliau to daugiau ju. Isreskite savo mintis.
man atrodo, kad lietuviai fiziskai stipresni ir darbstesni. bet kulturos, demesingumo, atsakomybes jausmo tikrai stokoja. o jau pasiputimas... stai cia jie ir pralosia uzsienieciams. nepykit (na ir zinoma tai ne apie visus)
Aiste aciu uz nuomonia. Butu malonu kad butu ju daugiau.
heh grazus variantas ;D Vieni ant kitu varom kad pasipute... tai kurie ce pasipute tada ? :DDD
auris niekas nevaro savonuomone isreiskai
... man lietuviai patys geriausi..... naaa, turi jie shiokiu tokiu minusiuku.... bet, kas ju neturi?
... uzsienieciai ... kaip sanata barbara... jausmai ir tie sintetiniai.
... vienu zodziu, dauguma lietuvaiciu, ishteka uz uzsienieciu, vien del geresnio gyvenimo, bet nieko ish to neishloshia... ju statusas namuose nepakyla auksciau tarnaites(aishku yra ishimciu, bet nedaug)... o ...o... shiaip... na jos kaip vizitines korteles... kad vyrui negeda butu priesh kaimynus... ar shiaip i gatve isheiti.
Naaa... jus vyrukai nesirupinkit, viskas su jumis gerai.... visoms juk neitiksi.
Jo daugelis ziuri y $, ir kiek ilgam ju pakaks.
skirtingas akcentas anglu kalboje
ko detas akcentas?
tai skitrtumas kausas savsem be prikollo zmogus
nu pas tave prikolai ;D tai gal dar kokiu turi? kausas
tuo kad jie patys graziausi, protingiausi, isradingiausi ir aplamai patys paciausi
Kokius garzumus, isradingumus, tu izvelgi?
nenori buti kausu buk kaiusu:)
kiekvienoje salyje yra visokiu,tiek lietuvoje,tiek ir uzsienyje....galiu pasakyti tik tiek:lietuviai vyrai yra lb islepinti graziu moteru demesio,todel yra pasikele...jau su kokia kiek apvalesne,ne tik nepradeda pokalbio,bet dar ir isvadina visaip...kiek esu bendravusi su uzsienieciais(realybeje ir internetu)pastebejau,kad jie daug pagarbiau elgiasi su moterimis,randa grazesniu zodziu joms pavadinti...tai vat,tuo ir skiriasi lietuviai nuo uzsienieciu...na ir dar isvaizda....bet kaip jau ir minejau visur visokiu yra:juk galima buti lb laimingai su lietuviu,kuris galbut ne toks grazus kaip italas,ne toks turtingas kaip emyratu seichas,bet toks savas ir mielas kaip pliusinis zaisliukas;))
kiekvienoje salyje yra visokiu,tiek lietuvoje,tiek ir uzsienyje....galiu pasakyti tik tiek:lietuviai vyrai yra lb islepinti graziu moteru demesio,todel yra pasikele...jau su kokia kiek apvalesne,ne tik nepradeda pokalbio,bet dar ir isvadina visaip...kiek esu bendravusi su uzsienieciais(realybeje ir internetu)pastebejau,kad jie daug pagarbiau elgiasi su moterimis,randa grazesniu zodziu joms pavadinti...tai vat,tuo ir skiriasi lietuviai nuo uzsienieciu...na ir dar isvaizda....bet kaip jau ir minejau visur visokiu yra:juk galima buti lb laimingai su lietuviu,kuris galbut ne toks grazus kaip italas,ne toks turtingas kaip emyratu seichas,bet toks savas ir mielas kaip pliusinis zaisliukas;))
lb atsiprasau,kad 2 kartus ta pati issiunciau;)per daug isisiautejau;)
Egle aciu uz tavo pasisakyma
nera uz ka,pasakiau taip kaip galvoju;)cia tik mano nuomone;)
labai veriname tavo nuomone, gaila kad labai mazai pasisakanciu.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ko skiresi lietuviai vyrai nuo uzsenieciu vyru?