Tema: Vienas iš dviejų. Kuris?:)
Kas man gali patarti,kaip pasirinkti vieną iš dviejų. Abu myli mane, bet abu turi trūkumų. Tik nesakykit,kad ieškočiau trečio.:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Vienas iš dviejų. Kuris?:)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kas man gali patarti,kaip pasirinkti vieną iš dviejų. Abu myli mane, bet abu turi trūkumų. Tik nesakykit,kad ieškočiau trečio.:)
Buk su abejais..:D
visalaik is dvieju blogybiu galima pasirinkti mazesne
imk abu nepasigailesi
Ačiū Tomui už patarimą,bet man nepriimtinas toks gyvenimo būdas.
O Algirdui galiu pasakyti,kad jie abu labai geri. Problema mano jausmuose...
Ten juk tik juokas buvo o ne patarimas..:D
Siaip nelabai isivaizduoju kaip gali buti du zmones vienodai svarbus? Tiesiog tas apie kuri pirma pagalvoji pabudus ryte, tas kuriam nori pasigyrti sekme arba pasiskusti nesekme gyvenime, tas su kuriuo budama negalvoji apie kita ir t.t.
.
Ačiū Tomai.Dabar jau supratau.:)Tikrai yra vienas apie kurį labiau galvoju,negu apie kitą. Bet vis tiek bijau.O jei tai laikina?..
... Loreta, amzino nieko nera... todel gyvenk shia diena ir maziau suk galva apie rytoju.... jis vistiek ishaush... noresi tu to, ar ne. :-)
Ačiū Tomai.Dabar jau supratau.:)Tikrai yra vienas apie kurį labiau galvoju,negu apie kitą. Bet vis tiek bijau.O jei tai laikina?..
o gal tiesiog pabandyk pabut viena?.. galbut suprasi, kurio tau labiau truksta... ir nebijok... visas gyvenimas tai kaip loterija: niekada nezinai koki bilieta istrauksi
Loreta tik nebuk su abiem is karto,nes galiausiai abu prarasi...:)o tu pagalvok kurio tau labiau truktu...?be kurio negaletum gyventi?arba tiesiog plauk pasroviui kaip bus taip bus...SEKMES
Aciu,paneles,uz nuosirdzius patarimus.:)Galiu gyventi be ju abieju...Bet vienai gyventi taip neidomu...:)
aisku, kad vienai gyvent neidomu be to, dabar gali dar viena gyvent, o gal kadanors nebegalesi... jei yra geru zmogeliuku, kodelgi vieno ju nepasiemus "sau"?
Pasiimti visada galima,tik kaip paskui ismesti?..:):) Po tokio mano parasymo turetu daug kas pasipiktinti,ypac vyrukai.:)
na taip... is tiesu... tada reikia pagalvot ko sirdele nori ir ar ji pasiryzus to noret ilgai ilgai o po to jau kaip gyvenimas padiktuos...
keista, maniau tokio amžiaus žmogus jau yra pakankamai subrendęs savarankiškai priimti svarbius sprendimus... vis dėlto patirtis... pasirodo klydau
zinok Martyna, net mano mociutei kartais reik padet dar draugystes klausimus sprest ;D o ir mokytoja ji vis del to buvo... psihologijos ragavus... atrodo viska turetu suprast, juk dar plius patirtis... ;D
svarbu, kad pavyksta padėt bet vis tiek labai jau komiškai atrodo tokia situacija: 17metė patarinėja 40metei meilės ir partnerystės klausimais ;D ai... kaip kam geriau
svarbu, kad pavyksta padėt bet vis tiek labai jau komiškai atrodo tokia situacija: 17metė patarinėja 40metei meilės ir partnerystės klausimais ;D ai... kaip kam geriau
Kodel Martyna Tu taip save nuvertini?As tikrai nemanau,kad Tu dar nesi subrendusi meilei arba,kad nera buve situacijos,kai reikejo rinktis.:)Man tik idomi jusu nuomone. As net savo sunaus nuomones klausiu, bet sprendima priimsiu pati.:)
na galbūt paprasčiausiai nuomonė įdomi.. bet jei taip, tai sprendimas tuomet jau padarytas...? o jei ne, tada kyla klausimas, ar parašyti patarimai yra vertingi, juolab, kad dauguma jų tėra visuotinės tiesos, dviračio antrą kartą išradinėti nebereikia...
o pati manau, kad nesu subrendusi meilei, bet čia jau off topic
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Vienas iš dviejų. Kuris?:)