Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 28
- Dovilė, 24
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Tema: santykiu gelbejimas
Sveiki Siulau padiskutuoti apie tai, kaip kartais nujauti, kad draugyste tuoj baigsis, bet vis bandai ja issaugoti, pateisinti vaikino/merginos negera elgesi ir pan. o kai galu gale vis tiek isskyri galvoji, kad be reikalo saugojai santykius, kad nuojauta sake tiesa apie pabaiga, tik tuo metu nenorejai tuo patiketi....
- Neringa, 22
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Re: santykiu gelbejimas
jo as irgi noreciau suzinot kaip juos isgelbet ar truputi atgaivinti, nors kai jau arteja galas tai niekas neisgalbes
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
turbut galima isgelbet tada, kai galas dar nera akivaizdus, taciau kyla kjlausimas kaip sugebet pajaust tai anksciau, kol daar galima kazka padaryt?.. :?
- Tomas, 19
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
nu nuojauta pas mane buna tik tada kai apgaudineja mane ) ir pasiteisina...negrazu bet paseku ir uzgaudau tik vat nzn gal ir merga reik atidauzyt ne tik bahura...bet kazkaip ranka nekyla, o gaila...
- Tomas, 19
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
;D oi kiek daug tomai tu cia suzinojai... be to, tas "musimas" gali but kybinimo budas, arba tiesiog budas linksmai issikraut, taigi tai nereiksia, kad butinai merginai patinki jei taip elgias
- Snieguole, 21
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
niekad santykiu neisgelbesi,jei to noresi vienas, o kt ne - sakau is patirties Po 2ju metu draugystes,mes isgyvenom krize,bet likom kartu,nieko nereikejo daryti,ta kibirkstis,ji uzsidege pati ...
- Tomas, 19
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
man i veida tai dar neisdryso ne viena nes zino kad turiu instinkta gyntis:)
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Tomas, 20 parašė:man i veida tai dar neisdryso ne viena nes zino kad turiu instinkta gyntis:)
del to ir as neskaldau be reikalo berneliu veideliu
- Dovilė, 24
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
man viena karta taip buvo kad skyriausi ir skyriausi su vaikinu ir kol galu gale viskas nutruko. atrodo isskiriam, o kadangi jis labai gerai mane suprato ir pazinojo, tai zinojo ka daryti, kad as vel pradedavau santykius is naujo... is pradziu bunam draugais, po to ziuri kad kuo toliau tuo labiau vel imi to zmogaus pasiilgti, isimlyli is naujo. man tuo metu buvo labai sunku nes nezinojau ka daryti. kai jau isvaziavau gyventi i kita miesta, jis irgi netrukus persikele. tas santykiu "tampymas" labai vargino. dziaugiuosi kad dabar bent jau viskas aisku.
- Dovilė, 24
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Snieguole, 22 parašė:niekad santykiu neisgelbesi,jei to noresi vienas, o kt ne - sakau is patirties Po 2ju metu draugystes,mes isgyvenom krize,bet likom kartu,nieko nereikejo daryti,ta kibirkstis,ji uzsidege pati ...
o kieno iniciatyva buvo pirma? ar nesibaiminai, kad vel gali viskas isirti?
- Snieguole, 21
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Dovilė, 21 parašė:Snieguole, 22 parašė:niekad santykiu neisgelbesi,jei to noresi vienas, o kt ne - sakau is patirties Po 2ju metu draugystes,mes isgyvenom krize,bet likom kartu,nieko nereikejo daryti,ta kibirkstis,ji uzsidege pati ...
o kieno iniciatyva buvo pirma? ar nesibaiminai, kad vel gali viskas isirti?
iniciatyva?net nzn, me sta vakara ilgai kalbejomes, skyremes, visa nakti ... bet nei vienas to nenorejom ... tiesiog paanalizavom labiau del ko nesutariam, kas nepatinka jam manyje ir kas man jame, ir padareme isvadas ... likome kartu,ir db musu draugyste brandesne ... Nebijau, kad gali isirti, kokia draugyste bus,jei kas kart vis bijosi,kad santykiai gali isirti???
- Snieguole, 21
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
beje, atviri pokalbiai lb gelbsti draugyste .... reikia nebijoti daug vienas su kt kalbeti
- Indre, 19
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
tai pokalbiai gelbsti, bet buna taip jog nenori taves nei girdeti per savo uzsispyrimus tai kaip tada pasnekesi? mano draugyste truko 1metus ir 10men. pagalaiu dziaugiuosi jog viskas baigta, kadangi daug prisikankinau. buvom grazi pora kol as kovojau uz draugyste. kai pavargau ir viska paleidau teketi savo vaga tapo kosmaras. nelinkiu to niekam. tad kai pajunti jog kazkas ne taip imi aiskintis arba viska reikia baigti
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 28
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.