Re: Tautiečiai, ar ilgai dar siurbsim kibirais??? !!
Na juk nera kad ir visi vaikynai susirenka kad isgerti, kaikurie ir be alhoholio atsipalaiduoja....
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tautiečiai, ar ilgai dar siurbsim kibirais??? !!
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 16 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Na juk nera kad ir visi vaikynai susirenka kad isgerti, kaikurie ir be alhoholio atsipalaiduoja....
Martyna, 18 parašė:juokas ten buvo
![]()
na buvo šioks toks įvykis, su tuo susijęs, po kurio supratau, kad motyvai mano prisigerti yra idiotiški, absurdiški ir aš sau negaliu leist taip kvailai elgtis, nebe 13 jau.
na tai as buvau teisus berasydamas pirmai kad kaskas turejo nutikt
nes visalaika buna priezastis na bet tai tipo 13 metu vaikai cai masto taip kada gere ?
iš dalies taip, buvai teisus
aham, sakau, motyvai manieji gana apgailėtini buvo, vaikiški. Tavųjų kaip ir nežinau, bet apskritai tai nemanau, kad jie gali būti labai jau protingi.
Irmantas, 20 parašė:Martyna, 18 parašė:juokas ten buvo
![]()
na buvo šioks toks įvykis, su tuo susijęs, po kurio supratau, kad motyvai mano prisigerti yra idiotiški, absurdiški ir aš sau negaliu leist taip kvailai elgtis, nebe 13 jau.
na tai as buvau teisus berasydamas pirmai kad kaskas turejo nutikt
nes visalaika buna priezastis na bet tai tipo 13 metu vaikai cai masto taip kada gere ?
iš dalies taip, buvai teisus
![]()
aham, sakau, motyvai manieji gana apgailėtini buvo, vaikiški. Tavųjų kaip ir nežinau, bet apskritai tai nemanau, kad jie gali būti labai jau protingi.
manieji tikrei nera toki kad pritapt prie hebros ar kaskas panasaus geriu del to kad taip patinka ir teik atsipalaiduoju ir pan vis geriau nei kokius ratus ar dar ka slemst
kas turi tas geria sedi du draugeliai ir snekuciuojas....ar tu megsti brendi-klausia vienas is ju.tas atsako-zinoma<bet man per brangu...ir man sako perbrangu,bet as nueinu i bara uzsisakau 50gr.ir lasinu ikis.....
nea nu kibirais tai nesu girdejes kad kas gertu nu bet bonke viena kita tai jo inkala tautieciai inkala..
nu bet tikrai ne kibirais hebra susimildami... ;D
nea nu kibirais tai nesu girdejes kad kas gertu
nu bet bonke viena kita tai jo inkala tautieciai inkala..
nu bet tikrai ne kibirais hebra susimildami... ;D
na tai pvz per savaidgaly izgeri 20litru alaus tikrai cia jau maziause na tai iseitu 2 kibirai
nu tai per metus isgeri vandens irgi pora tonu tai cia jau pora simtu kibiru bet jei mes pradesim skaiciuot cia kalendoriais tai i gatve net bijosim islyst del statistikos baisumo
o per diena 20 litru kazi ar kas isgeria jei ir isgeria tai turbut tokie pavieniai herojai kaip siauliu Maxas or smth...
nu tai per metus isgeri vandens irgi pora tonu tai cia jau pora simtu kibiru
bet jei mes pradesim skaiciuot cia kalendoriais tai i gatve net bijosim islyst del statistikos baisumo
![]()
o per diena 20 litru kazi ar kas isgeria
jei ir isgeria tai turbut tokie pavieniai herojai kaip siauliu Maxas or smth...
mano asmeniskai dienos rekordas yra 12.5litro per diena na cia ta prasme nuo 14:00 iki 00:00 cia isejo su pertraukom ir lb lengvai isigere aiksu dar ne 20 litru tai per savaidgaly galima sakyt ta isgeriau kaskur 30 litru alaus nes sekmadieny trik truputy geraiu cai buvo tada lazybos tokios siokios tokios
nu tai vat reiskais kibirais negeriam
visa diena vos 12 litru patvarkei nuu visai nu
vot jei butum kibira patvarkes iskarto, tai jau kits reikalas ;D
nu tai vat reiskais kibirais negeriam
visa diena vos 12 litru patvarkei nuu visai nu
vot jei butum kibira patvarkes iskarto, tai jau kits reikalas ;D
kad didelio kibiro turi 10 litru
nebent ten buna dar 20 litru bet reitai tu buna
nuu tai joa kibiras kazkur apie 10 litru ir turi bet tu ne is akrto visa kibira sukapojai alaus o po bonke gerei gerei kol isgerei ;D
nuu tai joa kibiras kazkur apie 10 litru ir turi bet tu ne is akrto visa kibira sukapojai alaus
o po bonke gerei gerei kol isgerei ;D
tai asiku as ne kox anzmogis kad iskart 10 litru kibira susiverciau
nzn gal taip isgertai tai taip ir nukristai vietoj skrandis sproktu
:DDDDDDDDDDDDD nu tai vat mielas Irmantai, priejomme isvada kad Lietuviai vis del to negeria kibirais nes nesam kazkokie antzmogiai del rusu neatsakau, jie dar ne tokiu ciudu sugebejo pridaryt...
:DDDDDDDDDDDDD nu tai vat mielas Irmantai, priejomme isvada kad Lietuviai vis del to negeria kibirais nes nesam kazkokie antzmogiai
del rusu neatsakau, jie dar ne tokiu ciudu sugebejo pridaryt...
nu jap gerai tu cia sakai mes tik per visa diena kibira sudarom o gerem is bonkuciu
oj,kiek kibiru dar isgersim....:DD
Auri, ką čia bandai suvartyt,a? nėr ko kabinėtis prie kiekvieno žodžio, nes net ir tau aišku, kad esmė ne tuose kibiruose, o apskritai kiekyje, kuris yra apgailėtinai didelis
vargšės jūsų smegeninės
Auri, ką čia bandai suvartyt,a?
nėr ko kabinėtis prie kiekvieno žodžio, nes net ir tau aišku, kad esmė ne tuose kibiruose, o apskritai kiekyje, kuris yra apgailėtinai didelis
vargšės jūsų smegeninės
martyna sakyk varkses jusu kepenys ir smegenys
man atrodo, smegenys didesnės vargšės ;D
bet tu isivaizduok koke as vale turiu zinau kaip kenke viska ir visteik geriu cia kaip sedeti vidury dykumos medyja nat sakos apacioj alkani liutai ir pjauciau ta saka ir ypuolu ir mane suvalgo va zinau kad geriu ir save zudau bet visteik geriu ne teikvienas taip gali
aj aj... nu didvyris tiesiog tu, saulyte kuom dar pasigirsi?
gal dar sutrauki po porą pakelių cigarečių per dieną?
irgi verta didžiuotis ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 16 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tautiečiai, ar ilgai dar siurbsim kibirais??? !!