Re: ar leistumete savo vaikinui rukyti?
todel, kad nuosirdziai myli ir nori but taip pat mylima
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar leistumete savo vaikinui rukyti?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
todel, kad nuosirdziai myli ir nori but taip pat mylima
gal tiu ir teisi ;D
ar leistum buti narkomanu ar galima tai pasirinkti abejoju
na, narkomana apkamsius sirdi palikciau...
zynoma kad atratinti rukyt
o gal turi pasiulymu kaip tai padaryt?...
isspardyti kepenu kampus
Rukyti nesveika, pats rukiau cigaretes, atsibodo, po vieno vakarelio, tai prie pypkes perejau. Nors pasizaisti galima
ne, nebandyciau.. suauges zmogus - pats puikiai zino kas gerai, o kas blogai.. Nors zinoma nelaibai miela, kai vaikinas prisirukes.. dvelkia ne odekolonu, o slyksciais dumais. As savo vaikina tai buvau isauklejus man "elegrija" nuo dumu.. akytes ina grauzti... Tai man matant nera ne kartelio rukes baltas cia, nekaltas toks melas.. kuris jam padejo mesti si zalinga iproti. Taip buvo mazinamas surukomu cigareciu kiekis, po to seke dienos kai nerukydavo, pagaliau savaites.. kol galiausiai visiskai atprato. Rukymas - tai iprotis..
Andriau, kokia is to nauda?
Antanai, jis dabar irgi pypke ruko, jei vel ko nesumaste ;D
Donata, zinau, kad rukymas - iprotis... ale gal ir man kokia alergija galetu prasidet.. nors meluot irgi negerai...
pypke i sik....a i vsio
gal ir neberukytu, bet ir nebevertintu
kaip Tu gali reguliuoti jo gyvenima? cia jo pasirinkimas..
as pats rukiau gal apie 5metus... dabar jau toki yprti metes kaip 3menesiai... ir cia ne del ko nors o tiesiog del saves pacio...
nusprenzdiau gyventi sveikai...
o kas itakojo tavo nora sveikai gyvent?..
as kuo puikiausiai suprantu, kad vien nuo isakymo mesti, jis nemes, todel ir neisakineju...
taigi jam spresti jai nori taj tegul ruko neuzdrausim gi
tiesiog pradejau sportuot truputi... o tas rukymas labai jau alina mano organizma... ir siaip dabar zimiai geriau jauciuos...
jau sakau niekas manes neitakojo... mane tik pradet rukyt itakojo draugai.. o dabar supratau kad del ju as visus 5 metus nuodijau save su tuo sudu...
rukyti yra sveika !!!
rukyti yra sveika !!!
argumentuok.
argumentu nerasta ;D
matyt ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar leistumete savo vaikinui rukyti?