Re: ar leistumete savo vaikinui rukyti?
lieki psichiskai stabilesnis :d
siaip nzn argumentu nera ai vienas philip moris darbuotojai bus turtingesni ir sveikesni
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar leistumete savo vaikinui rukyti?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
lieki psichiskai stabilesnis :d
siaip nzn argumentu nera ai vienas philip moris darbuotojai bus turtingesni ir sveikesni
Vyras zmogus - galima ieskoti kompromisu ( Tartis), o be ultimatomu tipo : arba...arba... Imanoma patarti - apie visa tai reikia tiesiog kalbeti.
reikia pasakyti mesk arba mirk
ir mes mane ;D
nu mes tave ir tada mirs
siaip ne... bet jaj jis daug laiko ruko, jam sunku mest.. bet manau imanoma priprasyti kad mestu.. tad as deciau pastangas ir siaip.. dedu, ir tai pavyksta
kam mesti jei vel reiks pakelti
ash tai pvz savo vaikinams leidziu rukyt...nematau cia nieko blogo..visi turi galva ir tegul daro ka nori...ash jiems ne mama kad sakyti rukyt ar nea....
Nu man tai netrugdo kai vaikinas ruko........
Nematau nieko blogo jei ruko,svarbu,kad per daznai nerukytu prie manes ir neverstu rukyt..
tai kaip, ar leistumete? ar bandytumete atpratinti nuo rukymo ir kaip tai darytumete?
Kaip as galiu leisti ar neleisti? Kas as jam? As jo mergina, bet nekokia valdove...;]]] tai kiekvieno zmogaus asmeninis reikalas:p
jei nerukychiau merginai neleischiau nes buchiuotis su pelkenine fuuuuu butu :D:D
nu bet kaip tu jai uzdraustum?
nzn paprasychiau L:)
NA JAI JIS JAU SENAI RUKO MAN TAI NETRUKDYTU BET JAI JIS MANES KLAUSTU AR PRADET RUKIT TAI TADA SAKYCIAU AISKU KAD NE...
lb nemegstu,kai mano iprocius bando kas nors keisti ar siaip reguliuoja mano gyvenima...ir pati taip nedarau,taigi tegu ruko,tik manau,jei butu protingas,bent jau dantis issivalytu pries susitikdamas su manim...
jo teise rinktis..;)bet jei butu mano valia..tai turbut ne;)
neleisti daryti ko kita puse nori tai kazkaip neoficialus bet zmogaus teisiu pazeidimas..
ir ne tik apie rkyma galima sneket..
siaip daug ko merginos neleidzia vaikinams ir atvirksciai siekdami ju neprarasti ar is pavydo..
nemanau kad aplamai turi egzistuoti kokie nors ultimatumai
Na manau, kad cia reikalingas tik didelis noras ir ryztas
tai kaip, ar leistumete? ar bandytumete atpratinti nuo rukymo ir kaip tai darytumete?
apie zala psakyciau:Dbet draust ir mokyt kaip maza vaika nepradeciau,o paprasyciau bent jau prie manes nerukyti...ir aplamai nesusidedu su tais kurie ruko,geria nebent jau lb fainas zmogus:)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar leistumete savo vaikinui rukyti?