Tema: Liga :)))
Viena UK gyventoja serga reta liga, dėl kurios 250 kartų per dieną patiria orgazma. 28-erių metų Ellie Allen "tai" gali patirti bet kur: autobuse, skvere, parduotuvėje. Ši jauna moteris serga nuolatinio lytinio susijaudinimo sindromu.
Tai nepagydoma liga, kuria sergant lytiniai organai yra nuolat sujaudinti, nors paties lytinio potraukio nėra.
"Anksčiau aš buvau tokia pati, kaip ir visos merginos, - sako E.Allen. - Ne visada pasiekdavau".
Bet ligai įsigalint mergina per lytinius santykius ėmė patirti po kelis orgazmus. Vėliau jų bangai sukelti užtekdavo eskalatoriaus, lifto ar variklio vibracijos.
"Tai prasideda iš pat ryto", - sako E.Allen. "Man tenka nuolat slopinti sunkėjantį kvėpavimą arba greitai pasišalinti", - priduria ji. Eiti į šokius ji iš viso nebegali - ritmingi bosų garsai jai tikra kankynė.
Merginos krūtys nuolat yra jautrios. Dažnai ji apsimeta kosinti, kad nuslėptų išsprūstančias dejones. "Vieną kartą man taip atsitiko per patikrinimą kelyje", - pasakoji ji. Policininkas pamatė išraudusį jos veidą, išgirdo sunkų kvėpavimą ir pamanė, kad ji girta.
Info shaltinis
www.delfi.lt
Kaip jums, merginos, tokia liga? Kai kurios moterys sunkiai patiria orgazma, o cia prashau jums ...:D gal ta liga kartais uzkreciama....?:D