Tema: Kur svest Naujaka ?
laukiu pasiulymu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kur svest Naujaka ?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
laukiu pasiulymu
su karlsonu ant stogo ****....
vnz..pati mastyk..visa gyvenima uz tave kiti nepriims sprendimu
nu turesi ka veikti kitais metais....susirask draugu...tada ir turesi su kuo ir kur svesti
UHHHHHHH kokie jus ziaurus . maniau ka nors gero pasiulysit ps as draugu turiu
UHHHHHHH kokie jus ziaurus . maniau ka nors gero pasiulysit ps as draugu turiu
>>>>>>>>> na kiek galima siukslinti foruma tokiom temom.. :{}
>> tu turetum su tevais sedet ir daugtis kad i lova nevaro miegoti.. pries saliutu saudyma ;D
Na jo btas siukslinimas ir liks siuslinimu o zmoguciui galetumet patarti,as pvz.vazuoju i Ryga ir Talina svest nauju metu.
Linai baik ka as 15 metu jau atskirai nuo tevu svenciau...berods pirma karta 15 metu i svenciau atskirai O as pvz neturiu su ko svesti nauju metu...abi su drauge likom vienos.. ;\ siaip lyg ir su kitos drauges kompanija galetume svest..bet esame per biednos...
Na jo btas siukslinimas ir liks siuslinimu o zmoguciui galetumet patarti,as pvz.vazuoju i Ryga ir Talina svest nauju metu.
>>>>>> idomu kaip ji be tevu sutikimo rastisko pro siena prasmuks ;D
:D:D tai jau jo xixi :} noreciau ir as naujako Rygoj...:D Joke is esmes noreciau naujako su artimu zmogumi...kurio neturiu...tokio romantisko kadangi esu tikra dreamer:D
:D:D tai jau jo xixi :} noreciau ir as naujako Rygoj...:D Joke is esmes noreciau naujako su artimu zmogumi...kurio neturiu...tokio romantisko kadangi esu tikra dreamer:D
nu dar turi beveik savaite laiko susirast toky:D:D:D:D
o seip taj man naujakas asocijuojasi su linxmybem pjankem ir sventimu su chebra..o ne dviese sedint kur..anyway..ce tik mano nuomone
su chebra irgi butu smagu sutikciau
su chebra irgi butu smagu sutikciau
nu taj laba diena...kame beda tada?:D:D:D:D
Gal tame, kad jos nera? na tarkim yra viena tokia, bet negaliu but su tais zmonemis, nes neturiu tiek pinigu ...
nu taj...o bet taciau...ghem....nezinau net kajp pagelbet...galva nedyrba po svenciu;D
:D:D man ir..nedirba...ir dar skrandis sunkiai dirba
...turekit draugu ir turesit su kuom svesti..
...turekit draugu ir turesit su kuom svesti..
matai nevisi tokiu sugeba susirasti ...del skyrtingu mentalitetu lygio ir poziuriu bei religiniu ysitikinimu:D
Jeigu ka turiu drauge..et tai yra DRAUGE is didziuju raidziu... o ne kazkokia siaip...kas kad viena tokia..bet ji super...:) o visi kiti pazystami...ir tiek...
rasyk i radio stiti gal kas pakvies tave kur
ne dekui gal geriau pati susirasiu kur
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kur svest Naujaka ?