Re: Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu?
aisq kad swarbu....
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
aisq kad swarbu....
manau kad swarbu vaikinai veliau bresta, todel vaikinas vyresnis turi buti
patikek ira ir merginu kurios zymei wyresnes bet nebresta bet dekui uz nuomone
Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu? stai kur klausimas didysis ;D
Pavargau jau as nusisneket;.... Ej...!!! bachuras!!!! kiek TU suda malsi????!!!!
aisq kad swarbu....
Ties kuria vieta Tu ta svarbala matai?
amzius yra niekas
gali buti
nu man atrodo kad amzius nesvarbu bet kaikurie nejaukiai jauciasi kai pvz.mergima viresne uz vaikina nu pagalvokite kai jus rasote nesvarbu anea o patis juk nedraugautumete su tuokiu vaikinu juk sakau teisybe nu tai pagalvokit ka rasot =]************
arba kai vaikinas daug viresnis irgi nejauku
Max 10 metų nes žmogus turi būti iš tavo kartos.
Nu joa is ecio laiku zmogus i pora nelb tiktu ;D
siaip gyvenime imanoma viskas...bet dideli nukrypimai nuo normos,kartais juokingai arba net graudziai atrodo....
arba tiesiog vadinami iskrypimais vaikystes traumomis ir panasiai
arba tiesiog vadinami iskrypimais vaikystes traumomis ir panasiai
wa wa tu teisus taksto nesidomek mazais vaikasi fuuuu
loxas atsok numireli
as prie tawes nepristojau
o del loxo tai cia apie sawe norejai kaska pasakyti?;D
JEIGU JAU LB DIDELIS TAI NEMANAU KAD SUTIKTU SU JUO DRAUGAUTI!! PVZ.; JAI20, O JAM 60!! TAI LB DIDELIS SKIRTUMAS!!!1
nu tu teisi ka ta 20 su tuo seniu darytu nebent mergina tokia kuri gywentu su iskaicevimais su kokiu senu diedu turtingu bet meiles nebutu manau nu bet aisku buna isimciu tame gywenime
Dovilė, 21 parašė:na as atsikandau tu vyresniu!!!! aciu! jau kitame forume apie tai rasiau. bendraamziai ne tokie rimti, bet jau geriau! as visa laika vyresnius traukiu ir su jais esu bendravusi, tai galiu apie tai drasiai kalbeti
a...mm.. na man kaip jaunikaiciui idomu kuo jau tau vyresni ikyrejo? savo stagnatiskumu? ar kuo? na jaunesni dauguma pavirsutiniskai i gyvenima ziuri.. na papasakok :-)
nu okis pasikartosiu mano asmeninis pastebejimas, kad jie daznai buna kompleksuoti. uztai ir susiranda jaunesnes panas kad galetu pries jas atrodyti solidesni, nes pries bendraamzes moteris jie atrodo nesusitupeje. toliau jie tikisi kad ju apgriuvusi gyvenima jauna mergina pades sutvarkyti. as nenorejau to. tikrai nera lengva susitaikyti su tokio vyro praeitimi (kai jo dukra uz tave jaunesne pora metu). as noriu savo busimam vyrui buti ne n zmona o pirmoji. patirti viska nauja kartu. dar gyvenant su tokiais vyrais visa buitis tenka moteriai. ir mazi vaikai kurie tinka i anukus jiems kelia nebe tiek dziaugsmo, kiek juos erzina, jie nebeturi kantrybes. pagaliau skiriasi poros poreikiai. as noredavau dar pasitusinti, o mano mylimasis pasedeti pries telika.....
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu?