Tema: Lupu blizgesiai
Labai megstu ivairius lupu blizgius O ar jus, mergickos, juos naudojat? Kokiu firmu, kokiu spalvu lupu blizgesiai jusu megstamiausi?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Lupu blizgesiai
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Labai megstu ivairius lupu blizgius O ar jus, mergickos, juos naudojat? Kokiu firmu, kokiu spalvu lupu blizgesiai jusu megstamiausi?
Maybelline turiu, labai fainas
as turiu Lumene, bet jis paprastas, bespalvis, greiciau tai vazelinas, bet jis yra geris, labai gerai saugo ir tausoja lupytes
turiu kelis, bet labai retai naudoju.. grazu, bet nepatogu.. nepatinka man kai ant lupu sluoksnis kazkokios neaiskios mases.. plaukai tik limpa prie lupu paskui.. rukyt nepatogu, bo issimozoja rankos.. vazelina naudoju, tai ir sveika, ir pablizgina bisk zinoma, kartais prie progos ir blizgesiuku pasiteplioju, bet sakau, labai jau retai
kodel sakai, kad blizgesys, Karolyt, nesveika :? [rukyt irgi nesveika akmuo i tavo darza]
pas mane irgi maybelline water shine. neblogas, lupytes tiesiog svyti
pas mane taip pat watershine
kodel sakai, kad blizgesys, Karolyt, nesveika :? [rukyt irgi nesveika akmuo i tavo darza]
Kurioj vietoj as bent jau uzsiminiau apie tai, kad blizgesys nesveika? :?
tada ne taip supratau.... parasei, kad naudoji vazelina, tai ir sveika ir pablizgina...
tai as ir pamaniau, kad sulyginai vazelina su blizgesiu, kad tipo blizgesys nesveika
Jo grazu kai paneles blizganciom lupytem..:D
siaip tai vazelinas mano neatsiejamas daiktas be jo tai nezinau kas mano lupoms butu siaip mano lupos siauros ir durnai dazytom atrodau bent jau mano akimis ziurint
tada ne taip supratau.... parasei, kad naudoji vazelina, tai ir sveika ir pablizgina...
tai as ir pamaniau, kad sulyginai vazelina su blizgesiu, kad tipo blizgesys nesveika
Atleidziu
kas del spalwu,tai man labiausiai patinka bespalwiai arba swelniai roziniai, tokie zaizaruojantys
kas del spalwu,tai man labiausiai patinka bespalwiai arba swelniai roziniai, tokie zaizaruojantys
Aham, mano irgi tokie megstamiausi
ir dar kad saldainiukais kwepetu tai iswis ciki tik skaniu nereikia-nes suwalgau-dazytis nespeju
ir dar kad saldainiukais kwepetu tai iswis ciki tik skaniu nereikia-nes suwalgau-dazytis nespeju
Shiny licious-Maybelline turiu, tai kaip tik saldainiukais ir kvepia:D Tiesa, jis skanus, tad tau netiktu, vistiek greit suvalgytum;D
beje, neseniai vaistinej lb nebrangu, berods, uz 3 su centais nusipirkau, bet toooks fainas, taip dailiai zvilga Ir svelniai rozinis, kaip man ir patinka:D
neskanus?
neskanus?
Beskonis. Bet kvepia tai visai maloniai
noreciau tokio
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Lupu blizgesiai