Re: Ka manote apie Mineda?
zoo sode turi gyvunai narve sedeti o ne tarp zmoniu.kiek ans gali svaikti is saves cirka daro jam gerai lietuvoj nes tokiu cirko artistu daug todel ji daug kas palaiko
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 20 21 22 23 24 … 33 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
zoo sode turi gyvunai narve sedeti o ne tarp zmoniu.kiek ans gali svaikti is saves cirka daro jam gerai lietuvoj nes tokiu cirko artistu daug todel ji daug kas palaiko
as manau kad visoj Lietuvoj nera nei vieno zmogaus kuriam jis patiktu , nu nebent laikinai kol atsibos tos visos nesamones ;D
Man minedas patinka ir jau ne laikinai ;D
niu joa ;D ;D ;D ;D ;D ;D prajuokinai
Na ir ko cia juoktis, normalus dainininkas... rimtas... net blondinas... ;D
niu gerai nebesijuoksiui ;D ;D ;D
Ausra, taigi ir Tau nepatiktu, jei apie Tave taip kalbetu, kaip apie mineda... Juk ta puikiai zinai... ;D
Na bet truputely pasijuokt gali... tik negarsiai... kad as negirdeciau....
nu gerai , bet jeigu apie mane taip kalbetu tai as nebuciau tokia protinga nu ir nebedainuociau
o dabar galiu tyliai pasijuokt ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Butum nebutum nesvarbu, bet juk nepatiktu tokios kalbos!
Visvien GERAS tas minedas... ;D
Nebandykit su manim gincytis, nepergincysit...
nu gerai teks nusileist tau ;D ;D ;D ;D
jei kam minedas yra geras as tada patyliu!
Kriste, nesakyk nieko... ;D
gerai klausykim didziausio minedo fano ir gynejo
cia aplamai dur domas
Liaukis Dariau, cia visai geros ir labai rimtos diskusijos apie viena rimciausiu dainininku Lietuvoje... ;D
man atrodo jis suprantas kad yra lopas, bet tai suprasdamas norejo prasimust i eteri visvien, o kito kelio nemate kaip tapt visuomenes klaunu ir kelt pasigailejima.. va mano mama sako ne kiekvienas sugebetu, o va jis vistiek prasimuse kad ir su ne kokia reputacija.. o kai per eurovizijos atranka jis dalyvavo, patiko man ka sake komisija- "minedo uztenka internete o tokio sudo i eteri nekist, nes tokiu loxu netruksta.. juoktis is minedo talento tas pats kaip ziuret i sokanti zmogu kuris neturi koju ir juoktis.." mano nuomone panasi
Edita, nu ka Tu pasakoji, saunuolis minedas...
pakart toki vietoj
Na as manau kad ciau ziauriakas tas minedas tikrai neblogas bahuriukas tik kad va ji kiti tokiu padare tai negerai juk cia viskas tik ant bairio,bet tokie zmones kurie tyciojasi is kitu tikrai nera geri.
jau net per zinias wakar kazkuris seimunas sake : "nebukim mes wisi minedais" niu gi zwaigzde
Puslapiai Ankstesnis 1 … 20 21 22 23 24 … 33 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?