421

Re: Ka manote apie Mineda?

zoo sode turi gyvunai narve sedeti o ne tarp zmoniu.kiek ans gali svaikti is saves cirka daro jam gerai lietuvoj nes tokiu cirko artistu daug todel ji daug kas palaiko

422

as manau kad visoj Lietuvoj nera nei vieno zmogaus kuriam jis patiktu , nu nebent laikinai kol atsibos tos visos nesamones ;D

423

Man minedas patinka ir jau ne laikinai ;D

424

niu joa ;D ;D ;D ;D ;D ;D prajuokinai

425

Na ir ko cia juoktis, normalus dainininkas... rimtas... net blondinas... ;D

426

niu gerai nebesijuoksiui ;D ;D ;D

427

Ausra, taigi ir Tau nepatiktu, jei apie Tave taip kalbetu, kaip apie mineda... big_smile Juk ta puikiai zinai... ;D
Na bet truputely pasijuokt gali... tik negarsiai... kad as negirdeciau.... big_smile

428

nu gerai , bet jeigu apie mane taip kalbetu tai as nebuciau tokia protinga nu ir nebedainuociau
o dabar galiu tyliai pasijuokt  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

429

Butum nebutum nesvarbu, bet juk nepatiktu tokios kalbos!
Visvien GERAS tas minedas... ;D
Nebandykit su manim gincytis, nepergincysit...

430

nu gerai teks nusileist tau ;D ;D ;D ;D

431

jei kam minedas yra geras as tada patyliu!

432

Kriste, nesakyk nieko... ;D

433

gerai klausykim didziausio minedo fano ir gynejo :::305

434

cia aplamai dur domas

435

Liaukis Dariau, cia visai geros ir labai rimtos diskusijos apie viena rimciausiu dainininku Lietuvoje... ;D

436

man atrodo jis suprantas kad yra lopas, bet tai suprasdamas norejo prasimust i eteri visvien, o kito kelio nemate kaip tapt visuomenes klaunu ir kelt pasigailejima.. va mano mama sako ne kiekvienas sugebetu, o va jis vistiek prasimuse kad ir su ne kokia reputacija.. o kai per eurovizijos atranka jis dalyvavo, patiko man ka sake komisija- "minedo uztenka internete o tokio sudo i eteri nekist, nes tokiu loxu netruksta.. juoktis is minedo talento tas pats kaip ziuret i sokanti zmogu kuris neturi koju ir juoktis.." mano nuomone panasi

437

Edita, nu ka Tu pasakoji, saunuolis minedas... big_smile

438

pakart toki vietoj big_smile

439

Na as manau kad ciau ziauriakas tas minedas tikrai neblogas bahuriukas tik kad va ji kiti tokiu padare tai negerai juk cia viskas tik ant bairio,bet tokie zmones kurie tyciojasi is kitu tikrai nera geri.

440

jau net per zinias wakar kazkuris seimunas sake : "nebukim mes wisi minedais" :::044 niu gi zwaigzde big_smile