Tema: visada suprantat kodel uzblokuoja jusu foto?
visada suprantat kodel uzblokuoja jusu foto? kaip paziuriu tai pas wienus auto pas kitus gyvunas ir ju nieks netina....
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → visada suprantat kodel uzblokuoja jusu foto?
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
visada suprantat kodel uzblokuoja jusu foto? kaip paziuriu tai pas wienus auto pas kitus gyvunas ir ju nieks netina....
atsiprasau * ju nieks netrina
joa, sito tai ir as niekaip nesuprantu :? niekaip bandziau isidet foto, kur buvau visai visai nusisukus, arba tik sportbatukus kur nufotkinus buvau, bet ponas BET ;D.. ziuriu, kad uzblokavo kaip netinkama ... o va visokias sexiskas fotkes, kur akys rasoja, tai kartais palieka :{} tai kur tiesa :? kur tiesa :?
Ner teisybes....et
vat,vat as ir sito nesuprantu...beto man buvo uzblokave ir visai normalia foto,kur visas veidas matesi,beto ryski buvo...tada lb supykau
kur akys rasoja tai tegu buna, dzin cia yra bet kai isijungi anketa ir matai koki nors gyvuna tai tikrai nesamone. tegu buna tie gyvunai, jei zmogus bent viena savo fotke isidejes, bet ne vien kazkas kito..
Nesijaudinkit. Anksčiau ar vėliau netikusios foto bus pašalintos.
niu ir mano fotkyte kur su skrybele wis dingdawo... bet tigi faini ir as ne nuoga ten po ja, su maikute, bet pff pff pff pastaruoju laiku jis wis dar wietoj.. tikiuosi, kad taip ir bus.. taip p.Edvardai?!!
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → visada suprantat kodel uzblokuoja jusu foto?