Re: Kaip suprasti ar vaikinui patinki ar ne?
Kuris vaikinas daugiau isreisks savo iniciativos kad su tavim daugiau bendrauti ,daugiau taves matiti ,turbut sitam vaikinui tu ir patinki daugiausiai ![]()
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kaip suprasti ar vaikinui patinki ar ne?
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kuris vaikinas daugiau isreisks savo iniciativos kad su tavim daugiau bendrauti ,daugiau taves matiti ,turbut sitam vaikinui tu ir patinki daugiausiai ![]()
Nijolė, 20 parašė:tai reiskia, Linute, tiek tau jis ir patinka, kad bijai ragu
![]()
>> jau geriau su ragais, nei kazkokioj smirdincioj nezinomybej, kai paskui svaigsti ir nzn del ko svaigsti ;D ;D
>>>> paaugsi,kitaip galvosi..
na tai tex paaukt,bet ka man db daryt?
kazkodel jauciu,kad tas berniukas visgi neaiskeregys koksai :? ir jis tikrai nelabai pastebes to, jei tu jam to nepasakysi...
>>>o tu gal jo draugu kokiu pazisti :? nors kazin ar jie sakys... buna ir pletkininku draugu ;D
aisku.:)
O kam suprasti kad patinki? Man tai labai patinka karsti zvilgsniai, intriga, paslaptis..va kas yra idomiausia, o poto viskas subanaleja..Nereikia niekur skubet mes dar jaunos- kiek galima tiek reikia megautis platoniska meile ![]()
O kam suprasti kad patinki? Man tai labai patinka karsti zvilgsniai, intriga, paslaptis..va kas yra idomiausia, o poto viskas subanaleja..Nereikia niekur skubet mes dar jaunos- kiek galima tiek reikia megautis platoniska meile
mmmmmmmmm ais kbet ta ikartais as jau nesusigaudau ar patinku kam ar ne>.....................
negalvok ar tu kam nors patinki geriau:) buk savimi ir tiek:) jei tikrai patiksi kam nors tai parodys tau demesi didesni:) taip pat ir jei tau patinka kas nors tai parodyk demesiuko truputuka
mmmmmmmmm reiks pabandyt
pažiūrėk kaip jis elgiais kai būna su tavimi..turėtum lengvai susiprast..
nu gerai o kaip jis turi elgtis?
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kaip suprasti ar vaikinui patinki ar ne?