381

Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?

Skirtumas tas,kad ugis ne smugis!;D
Bet vistiek aukstesnis vaikinas salia,jautiesi saugiau!

382

ir smagiau big_smile

383

Lina, kas ten per saugumo jausmas prie aukstesnio vaikino pas Tave?

384

nu zinok ar ausktas ar zemas nuo kulkos visi taip pat krenta taip kad tas saugumas salyginis dalykas big_smile

385

svarbu ne ugis o smugis

386

dar ir smugis nera pats svarbbiausias dalykas big_smile

387

Deividas, 24 parašė:

kas kam galvoje big_smile

388

seip apie bahuru ugi man visai nereika galvoti, nes vistiek uz mane retai zemesniu atsiranda... o istikruju dar net tokio nesutikau, kad butu zemesnis uzmane smile

389

Rita, 22 parašė:
Deividas, 24 parašė:

kas kam galvoje big_smile

jau tikrai ne tas buvo

390

Draugystes pradzioje mano draugas buvo siek tiek zemesnis uz mane.Praejo metai mazdaug ir jis mane siek tiek praaugo.Todel sakau, kad reiksmes neturi,nes buvo viskas normaliai ir tada, kai jis buvo siek tiek zemesnis..:::001

391

svarbu kad ne labai zemas

392

Reziume: Tikras vyras neausktesnis nei 170
xD

393

na manau,kad turi.mano nuomone,turetu vaikinas but aukstesnis arba bent jau lygus su savo mergina.Turiu drauge,kuri yra zemesne uz savo vaikina.Jie jau labai ilgai draugauja,taciau retkarciais ugis trukdo..

394

Samanta, 21 parašė:

na manau,kad turi.mano nuomone,turetu vaikinas but aukstesnis arba bent jau lygus su savo mergina.Turiu drauge,kuri yra zemesne uz savo vaikina.Jie jau labai ilgai draugauja,taciau retkarciais ugis trukdo..

turbūt turėjai norėjai parašyt, kad draugė aukštesnė už savo vaikiną? :::041 kuo pasireiškia tas trukdymas?

395

jei labai zemas ti susiras labai zema jai aukstas susiras auksta ,o jei zemas panores auksta panele ti cia jau priklausys nuo paneles noru.Na o kas liecia mano nuomone jei i snuki mazas duoda kaip austas tai koks tas  skirtumas:::041

396

as uz tai, kad vaikinas turi buti aukstesnis bent jau tiek, kad merginai nereiktu visa gyvenima vaikscioti be aukstakulniu.. pati draugauju su aukstesniu, bet ne per daugiausiai, tai dziaugiuos... i "mazylius" net neziuriu... nors jie nekalti.. :::734

397

nu va kazkas labai daug ka praranda big_smile

398

Deividai, juk tu nesi nykstukas? tavo ugis tikrai normalus, tau nera ko pergyventi...
be to, tikrai simpatiskas vaikinukas esi! :::858

399

taip galima ir susigesti smile na zinai as cia save nlb ir ginu tiesiog bandau pasakyti kad is tiesu nera skirtumo

400

kodel nurimo diskusijos big_smile ?