Re: Apie banglus...
geras klausimas :D:D reikia buti banglu ri tiek :D:D tu tai bent panasus i bangla o Arturas 15 nei gramo
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Apie banglus...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
geras klausimas :D:D reikia buti banglu ri tiek :D:D tu tai bent panasus i bangla o Arturas 15 nei gramo
dievinu banglus...zazkiek ir as esu tokia...:D
o as tai bangle :D:D
As ir banglas... visai nieko... ;D
jei tu banglas as amerikos prezidente :D
jeee! banglj waldo! man ziawrej patinka banglj ir as noreciaw toke but bet nelbj isejna:D
nusipirk berniukiskas placias kelne :D:D bliuzona nenesiok lankelio kaip sitoj fotkei ir busi beveik bangle
:D:D
jeee! banglj waldo! man ziawrej patinka banglj ir as noreciaw toke but bet nelbj isejna:D
kai inesai pavydziu kad jinai bangle...nju o seip raimondyt man irgi banglai patinka;)
kokiai dar inesai pavydi :D:D:D tai ko cia pavidet imk ir tapk bangle nors nlb imanoma ja tapti reikia ja buti nuo gimimo :D:D
tj tu ta bangle kuri yr nuo gimimo?;DDD
ai nu cia apie inesa bisk ne i tema parasiau...sorry...ai o man bangle tapt tai nebutu jokios problemos...turiu placias kelnes,bliuzona toki bangliska,batus...net ir auskarus bangliskus turiu...bet viska atskirai visada nesioju kazkodel...
tj tu ta bangle kuri yr nuo gimimo?;DDD
GERAS
nznw jauciu as ir kiek norieciaw but bandle wistiek man neisejtu... rejx pabandyt kdnors;D
nznw jauciu as ir kiek norieciaw but bandle wistiek man neisejtu... rejx pabandyt kdnors;D
as gal rytoj pameginsiu
ai nu cia apie inesa bisk ne i tema parasiau...sorry...ai o man bangle tapt tai nebutu jokios problemos...turiu placias kelnes,bliuzona toki bangliska,batus...net ir auskarus bangliskus turiu...bet viska atskirai visada nesioju kazkodel...
ydomu kaip tie banglishki auskarai turetu atrodyt??:D
njum vat va as pvz turiu asakas zuvies...labai grazus ir kazkiek bangliski...vat taip...
mm aisku
dar voriuku ivairiausiu yra...ir pan...dabar jau isivaizduoji?
sakj ryt pamegynsi?:D nu paziesim;D
sakj ryt pamegynsi?:D nu paziesim;D
nezvenk...pameginsiu....gal........;D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Apie banglus...