Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
as klp zinau balandziu gatve
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 451 452 453 454 455 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as klp zinau balandziu gatve
bet ne musu Auriukas ten gyvena... tai teks suskambintis tau Diana, su musu tatuku ir krauk jau tases, desras ir bulves ;D
tipo balandžių gatvėj gyvena? o dar numerio nežinai? ;D
kažkada pamenu klausiau kuriam gale iš viso, bet nepamenu kokį rajoną jis ten sakė ;D
ir bambalio nepamirsk ;D
tipo balandžių gatvėj gyvena? o dar numerio nežinai? ;D
kažkada pamenu klausiau kuriam gale iš viso, bet nepamenu kokį rajoną jis ten sakė ;D
nea, ten mano vienas pusbrolis gyvena
bet ne musu Auriukas ten gyvena... tai teks suskambintis tau Diana, su musu tatuku ir krauk jau tases, desras ir bulves ;D
bulvių mes neturim, dešrų irgi nesidarom, tad tektų į maximą užsukt ;D bet nuvažiavus gali jis nenorėt manęs priimt ir likčiau ant ledo... :V su visom dešrom ;D
Diana, bulviu neturit??? neauginat?? ojee :? visai kudai tada :V jau as net turiu kur augint bulves, kopustus ir morkas )
>>> kur jau jis nennores ;D
ir bambalio nepamirsk ;D
kokio dar bambalio? ;D
o aš tai klaipėdoj normaliai gaudaus, tik gatvių pavadinimų mažokai težinau, bet su žemėlapio pagalba tai esu kaip žuvis vandeny ;D
auginom, bet pas mūsų šiemet smulkios teužaugo, taigi jau suvagem dalį, kitą sėklai ir perkam dideles bulves iš turgaus, kad nereiktų skutant vargt kad mums iš tiesų net nelabai yra kada augint tuos visokius niekus... :V
jei arbatos nenori, kur dar čia tokio maisto norės? ;D
isikleis kaip didelis ;D
Lina, 23 parašė:ir bambalio nepamirsk ;D
kokio dar bambalio? ;D
o aš tai klaipėdoj normaliai gaudaus, tik gatvių pavadinimų mažokai težinau, bet su žemėlapio pagalba tai esu kaip žuvis vandeny ;D
auginom, bet pas mūsų šiemet smulkios teužaugo, taigi jau suvagem dalį, kitą sėklai ir perkam dideles bulves iš turgaus, kad nereiktų skutant vargt kad mums iš tiesų net nelabai yra kada augint tuos visokius niekus... :V
jei arbatos nenori, kur dar čia tokio maisto norės? ;D
bonkes diana bonkes ;D
nezinai, ka reiskia bambalis ;D ;D ;D
>>>o pas mus tai geros bulvikes uzderejo mmmm labai puikios
barbes Auris turi noret, arba paskusim ji visagaliam barbes gynejui ir myletojui Linukui, tai jam bus nenoreti jos )
butelis bambalis bonkes stikline tara kaip dar ja pavadint juk bambaliu zemaitijoj buteli vadina
Zinok Linai kai Tomas valge naktipiecius jam strigo desros nuo to "kekso"
jau gali skust
nu bambalis bambaliui nelygu, merginos :pp ai, nu bendrai kaip ligonui... tektu iš namu pasirupint, kad neužstrigčiau prie kasos kur be bambalio ;D
o ką jūs žinot įsileist ar ne? tokios kaip aš jis gali nenorėt nė akyse matyt ;D
pletkininkes
> gi Auris man rode kur gyvena per google nama pritrauke as irgi rodziau
jau gali skust
nu bambalis bambaliui nelygu, merginos :pp ai, nu bendrai kaip ligonui... tektu iš namu pasirupint, kad neužstrigčiau prie kasos kur be bambalio ;D
o ką jūs žinot įsileist ar ne? tokios kaip aš jis gali nenorėt nė akyse matyt ;D
kokios tokios kaip as :? ka save jau taip nuvertini :?
butelis bambalis bonkes stikline tara kaip dar ja pavadint juk bambaliu zemaitijoj buteli vadina
alaus plastmasines dar pūslėm vadina bambalis tai man pirmiausia su degalų bačka asocijavosi ;D
pletkininkes
> gi Auris man rode kur gyvena per google nama pritrauke as irgi rodziau
linutai
Lina, 23 parašė:butelis bambalis bonkes stikline tara kaip dar ja pavadint juk bambaliu zemaitijoj buteli vadina
alaus plastmasines dar pūslėm vadina bambalis tai man pirmiausia su degalų bačka asocijavosi ;D
ten tas dideles nuo alaus taip vadina ai dar fliaskes yra ;D
pletkininkes
:{} :{} :{} :{}
Puslapiai Ankstesnis 1 … 451 452 453 454 455 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~