9041

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

as klp zinau balandziu gatve big_smile

9042

bet ne musu Auriukas ten gyvena... tai teks suskambintis tau Diana, su musu tatuku ir krauk jau tases, desras ir bulves ;D

9043

tipo balandžių gatvėj gyvena? o dar numerio nežinai? ;D
kažkada pamenu klausiau kuriam gale iš viso, bet nepamenu kokį rajoną jis ten sakė ;D

9044

ir bambalio nepamirsk big_smile;D

9045

Diana, 17 parašė:

tipo balandžių gatvėj gyvena? o dar numerio nežinai? ;D
kažkada pamenu klausiau kuriam gale iš viso, bet nepamenu kokį rajoną jis ten sakė ;D

nea, ten mano vienas pusbrolis gyvena big_smile

9046

Nijolė, 20 parašė:

bet ne musu Auriukas ten gyvena... tai teks suskambintis tau Diana, su musu tatuku ir krauk jau tases, desras ir bulves ;D

bulvių mes neturim, dešrų irgi nesidarom, tad tektų į maximą užsukt ;D bet nuvažiavus gali jis nenorėt manęs priimt ir likčiau ant ledo... :V su visom dešrom ;D

9047

Diana, bulviu neturit??? neauginat?? ojee :? visai kudai tada :V jau as net turiu kur augint bulves, kopustus ir morkas big_smile)
>>> kur jau jis nennores ;D

9048

Lina, 23 parašė:

kokio dar bambalio? ;D
o aš tai klaipėdoj normaliai gaudaus, tik gatvių pavadinimų mažokai težinau, bet su žemėlapio pagalba tai esu kaip žuvis vandeny ;D
auginom, bet pas mūsų šiemet smulkios teužaugo, taigi jau suvagem dalį, kitą sėklai ir perkam dideles bulves iš turgaus, kad nereiktų skutant vargt big_smile kad mums iš tiesų net nelabai yra kada augint tuos visokius niekus... :V
jei arbatos nenori, kur dar čia tokio maisto norės? ;D

9049

isikleis kaip didelis ;D

9050

Diana, 17 parašė:
Lina, 23 parašė:

kokio dar bambalio? ;D
o aš tai klaipėdoj normaliai gaudaus, tik gatvių pavadinimų mažokai težinau, bet su žemėlapio pagalba tai esu kaip žuvis vandeny ;D
auginom, bet pas mūsų šiemet smulkios teužaugo, taigi jau suvagem dalį, kitą sėklai ir perkam dideles bulves iš turgaus, kad nereiktų skutant vargt big_smile kad mums iš tiesų net nelabai yra kada augint tuos visokius niekus... :V
jei arbatos nenori, kur dar čia tokio maisto norės? ;D

bonkes diana bonkes ;D

9051

nezinai, ka reiskia bambalis ;D ;D ;D
>>>o pas mus tai geros bulvikes uzderejo mmmm :::748 labai puikios :::b18
barbes Auris turi noret, arba paskusim ji visagaliam barbes gynejui ir myletojui Linukui, tai jam bus nenoreti jos big_smile)

9052

butelis bambalis bonkes stikline tara big_smile kaip dar ja pavadint big_smile juk bambaliu zemaitijoj buteli vadina wink

9053

Zinok Linai kai Tomas valge naktipiecius jam strigo desros nuo to "kekso":::044

9054

jau gali skust big_smile
nu bambalis bambaliui nelygu, merginos :pp ai, nu bendrai kaip ligonui... tektu iš namu pasirupint, kad neužstrigčiau prie kasos kur be bambalio ;D
o ką jūs žinot įsileist ar ne? tokios kaip aš jis gali nenorėt nė akyse matyt ;D

9055

pletkininkes tongue
> gi Auris man rode kur gyvena per google nama pritrauke smile as irgi rodziau

9056

Diana, 17 parašė:

jau gali skust big_smile
nu bambalis bambaliui nelygu, merginos :pp ai, nu bendrai kaip ligonui... tektu iš namu pasirupint, kad neužstrigčiau prie kasos kur be bambalio ;D
o ką jūs žinot įsileist ar ne? tokios kaip aš jis gali nenorėt nė akyse matyt ;D

kokios tokios kaip as :? ka save jau taip nuvertini :?

9057

Lina, 23 parašė:

butelis bambalis bonkes stikline tara big_smile kaip dar ja pavadint big_smile juk bambaliu zemaitijoj buteli vadina wink

alaus plastmasines dar pūslėm vadina smile bambalis tai man pirmiausia su degalų bačka asocijavosi ;D

9058

Linas, 19 parašė:

pletkininkes tongue
> gi Auris man rode kur gyvena per google nama pritrauke smile as irgi rodziau

linutai :::818

9059

Diana, 17 parašė:
Lina, 23 parašė:

alaus plastmasines dar pūslėm vadina smile bambalis tai man pirmiausia su degalų bačka asocijavosi ;D

ten tas dideles nuo alaus taip vadina big_smile ai dar fliaskes yra ;D

9060

Linas, 19 parašė:

pletkininkes tongue

:{} :{} :{} :{}