Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
as dabar taip mislinau ir primislinau, kad tu Diana, tai musu pavasariniame meete galesi sudalyvauti juk oi paselsim
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 466 467 468 469 470 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as dabar taip mislinau ir primislinau, kad tu Diana, tai musu pavasariniame meete galesi sudalyvauti juk oi paselsim
neskaityk, jei tingi aš kai pamačiau koks tekstas, tai irgi tingėjau skaityt ;D bet sudomino ir perskaičiau
Diana, o tikies dirbt pagal specialybę?
Danguole, isvare tave kazkas is to rajono.. verkiu
skiria skiria mus likimas,bet vistiek neiskirs mes jam nepasiduosim
gaila, kad ne aš ;D
Nijolė, 20 parašė:
Danguole, isvare tave kazkas is to rajono.. verkiu
skiria skiria mus likimas,bet vistiek neiskirs mes jam nepasiduosim
šaunuolės, taip ir toliau
jo, mes tam likimui spirsim siknon , ir bus viskas ciki piki
>> tai va, Dinciau,kad beda... tu ne kaune o Diana, jei nepasididziuos, tai jau mes ja priglausim ir mylesim
jo, mes tam likimui spirsim siknon , ir bus viskas ciki piki
>> tai va, Dinciau,kad beda... tu ne kaune o Diana, jei nepasididziuos, tai jau mes ja priglausim ir mylesim
gali būt, kad aš tam kaune atsidursiu, kai studinsiu :-) o jei ir kitur studijuosiu, kai nors į meetus pasistengsiu bent kartais atlėkt, jei finansiškai vartysiuos
vakar mama davė pinigų vitaminam nupirkt ir klausia ar reik pietum pinigų. sakau, jei nori, duok ;D ir davė
man jau Linukas pripaskojo apie jusu meetus smagu
>manau kad galeciau dirbti ir pagal specialybe, nes cia gan platus spektras kur butu galima dirbti. ir kaimo turizmas, ir darbas savivaldybese, kaimo pletros departamente, o ten visokie europos fondu lesu paskirstymai,kaimo pletros planai ir taip toliau ir pan. tuo labiau, kad mano kvalifikacija bus vadyba ir verslo organizavimas, o specialybe - kaimo pletros adminsitarvimas. tai as pagal savo kvalifikacija daug ka galeciau veikti.:)
bet tiesa pasakius tai dabar dar nelabai galvoju ka veiksiu visu pirma reikia pabaigt, o paskui dar magistratura, dar toli viskas
Nijolė, 20 parašė:as dabar taip mislinau ir primislinau, kad tu Diana, tai musu pavasariniame meete galesi sudalyvauti juk oi paselsim
>manau kad galeciau dirbti ir pagal specialybe, nes cia gan platus spektras kur butu galima dirbti. ir kaimo turizmas, ir darbas savivaldybese, kaimo pletros departamente, o ten visokie europos fondu lesu paskirstymai,kaimo pletros planai ir taip toliau ir pan. tuo labiau, kad mano kvalifikacija bus vadyba ir verslo organizavimas, o specialybe - kaimo pletros adminsitarvimas. tai as pagal savo kvalifikacija daug ka galeciau veikti.:)
bet tiesa pasakius tai dabar dar nelabai galvoju ka veiksiu visu pirma reikia pabaigt, o paskui dar magistratura, dar toli viskas
gi magistratūrą manau norėsis jau imt dirbant kur nors nusibos vien tik mokytis
taip taip, dar viskas toli... o barake gyveni?
koks pagyvejimas zmones
Diana17>> na zinai, del tos magiastraturos tai nezianau. manau kad is tikruju tai reikia pirma galpadirbti ka nors, o paskui jau ziuret kur tu nori dar save patobulinti, ar toje pacioje sferoje, ar kur nors kitur:)
ne, gyvenu as ne barake, o nuosavan name pas teta savo, zodziu turiu vos ne puse namo ir gyvenu kaip karalaite
koks pagyvejimas zmones
niu zinai, cia po savaitgalio visi atsigave, tai dabar jau ir siauteja cia
ojeeeeeeeeeeeeeeee pagaliau as tau,mielasis mano pazadetini , sugrazinisiu tuo mieliausius zodelius laukiau nesulaukiau as zinojau,kad tai ivyks, as jauciau sirdim ) )
pletkininkes
ir kas gi taip mus pavadino, mielasis :? tu man pasakyk
ehem... galite, dar karta pakartoti tuos zodzius, Linuk :V:V:V
Diana17>> na zinai, del tos magiastraturos tai nezianau. manau kad is tikruju tai reikia pirma galpadirbti ka nors, o paskui jau ziuret kur tu nori dar save patobulinti, ar toje pacioje sferoje, ar kur nors kitur:)
ne, gyvenu as ne barake, o nuosavan name pas teta savo, zodziu turiu vos ne puse namo ir gyvenu kaip karalaite
ale tau gerai o barake nesinorėjo pagyvent? gi ten pats studentavimas jaučias
Matau tik mano reakcija ne tokia greita po to alaus su citrina
ne tavo vieno nors jokio alaus negeriu
kur čia paslėpta mintis? :?
Tu cia apie katra
Diana, 20 parašė:Diana17>> na zinai, del tos magiastraturos tai nezianau. manau kad is tikruju tai reikia pirma galpadirbti ka nors, o paskui jau ziuret kur tu nori dar save patobulinti, ar toje pacioje sferoje, ar kur nors kitur:)
vienu metu jau zadejau kraustytis i baraka, bet kazkaip paskui vel pasigalvojau... as toks zmogus, megstu bendrauti, but su zmonem, linksmintis, bet vat buna kartais kad norisi ramybes, pabut vienai, kad nieks i akis nelistu, o barake tai kaip ir neimanoma... tai kazkaip ir apsigalvojau
o beto, pasmane cia daznai draugai, grupiokai atvaziuoja, tai man visai neliudna, o tuo paciu turiu savo erdve
Diana, 17 parašė:Diana, 20 parašė:Diana17>> na zinai, del tos magiastraturos tai nezianau. manau kad is tikruju tai reikia pirma galpadirbti ka nors, o paskui jau ziuret kur tu nori dar save patobulinti, ar toje pacioje sferoje, ar kur nors kitur:)
vienu metu jau zadejau kraustytis i baraka, bet kazkaip paskui vel pasigalvojau... as toks zmogus, megstu bendrauti, but su zmonem, linksmintis, bet vat buna kartais kad norisi ramybes, pabut vienai, kad nieks i akis nelistu, o barake tai kaip ir neimanoma... tai kazkaip ir apsigalvojau
o beto, pasmane cia daznai draugai, grupiokai atvaziuoja, tai man visai neliudna, o tuo paciu turiu savo erdve
ale geriau tubūt ir nesurasi
Puslapiai Ankstesnis 1 … 466 467 468 469 470 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~