9341

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

as dabar taip mislinau ir primislinau, kad tu Diana, tai musu pavasariniame meete galesi sudalyvauti juk :::b18 oi paselsim :::b18

9342

neskaityk, jei tingi smile aš kai pamačiau koks tekstas, tai irgi tingėjau skaityt ;D bet sudomino ir perskaičiau smile
Diana, o tikies dirbt pagal specialybę? smile

9343

Nijolė, 20 parašė:

Danguole, isvare tave kazkas is to rajono.. verkiu sad

skiria skiria mus likimas,bet vistiek neiskirs sad mes jam nepasiduosim sad

9344

Nijolė, 20 parašė:

as dabar taip mislinau ir primislinau, kad tu Diana, tai musu pavasariniame meete galesi sudalyvauti juk :::b18 oi paselsim :::b18

gaila, kad ne aš ;D

9345

Danguole, 21 parašė:
Nijolė, 20 parašė:

Danguole, isvare tave kazkas is to rajono.. verkiu sad

skiria skiria mus likimas,bet vistiek neiskirs sad mes jam nepasiduosim sad

:::024 šaunuolės, taip ir toliau smile

9346

jo, mes tam likimui spirsim siknon :::b49, ir bus viskas ciki piki :::920
>> tai va, Dinciau,kad beda... tu ne kaune :::a03 o Diana, jei nepasididziuos, tai jau mes ja priglausim ir mylesim :::207

9347

Nijolė, 20 parašė:

jo, mes tam likimui spirsim siknon :::b49, ir bus viskas ciki piki :::920
>> tai va, Dinciau,kad beda... tu ne kaune :::a03 o Diana, jei nepasididziuos, tai jau mes ja priglausim ir mylesim :::207

gali būt, kad aš tam kaune atsidursiu, kai studinsiu :-) o jei ir kitur studijuosiu, kai nors į meetus pasistengsiu bent kartais atlėkt, jei finansiškai vartysiuos smile
vakar mama davė pinigų vitaminam nupirkt ir klausia ar reik pietum pinigų. sakau, jei nori, duok ;D ir davė smile

9348

Nijolė, 20 parašė:

man jau Linukas pripaskojo apie jusu meetus big_smile smagu big_smile

>manau kad galeciau dirbti ir pagal specialybe, nes cia gan platus spektras kur butu galima dirbti. ir kaimo turizmas, ir darbas savivaldybese, kaimo pletros departamente, o ten visokie europos fondu lesu paskirstymai,kaimo pletros planai ir taip toliau ir pan. smile tuo labiau, kad mano kvalifikacija bus vadyba ir verslo organizavimas, o specialybe - kaimo pletros adminsitarvimas. tai as pagal savo kvalifikacija daug ka galeciau veikti.:)
bet tiesa pasakius tai dabar dar nelabai galvoju ka veiksiu:::858 visu pirma reikia pabaigt, o paskui dar magistratura, dar toli viskas smile

9349

Diana, 20 parašė:
Nijolė, 20 parašė:

>manau kad galeciau dirbti ir pagal specialybe, nes cia gan platus spektras kur butu galima dirbti. ir kaimo turizmas, ir darbas savivaldybese, kaimo pletros departamente, o ten visokie europos fondu lesu paskirstymai,kaimo pletros planai ir taip toliau ir pan. smile tuo labiau, kad mano kvalifikacija bus vadyba ir verslo organizavimas, o specialybe - kaimo pletros adminsitarvimas. tai as pagal savo kvalifikacija daug ka galeciau veikti.:)
bet tiesa pasakius tai dabar dar nelabai galvoju ka veiksiu:::858 visu pirma reikia pabaigt, o paskui dar magistratura, dar toli viskas smile

gi magistratūrą manau norėsis jau imt dirbant kur nors smile nusibos vien tik mokytis smile
taip taip, dar viskas toli... o barake gyveni? smile

9350

koks pagyvejimas zmones:::b33

9351

Diana17>>    na zinai, del tos magiastraturos tai nezianau. manau kad is tikruju tai reikia pirma galpadirbti ka nors, o paskui jau ziuret kur tu nori dar save patobulinti, ar toje pacioje sferoje, ar kur nors kitur:)

ne, gyvenu as ne barake, o nuosavan name smile pas teta savo, zodziu turiu vos ne puse namo ir gyvenu kaip karalaite big_smile

9352

Fiodoras, 24 parašė:

koks pagyvejimas zmones:::b33

niu zinai, cia po savaitgalio visi atsigave, tai dabar jau ir siauteja cia big_smile:::d24

9353

ojeeeeeeeeeeeeeeee :::a48:::a48:::a48 pagaliau as tau,mielasis mano pazadetini :::b30, sugrazinisiu tuo mieliausius zodelius :::a14 laukiau nesulaukiau :::a48 as zinojau,kad tai ivyks, as jauciau sirdim big_smile) big_smile)

Linas, 19 parašė:

pletkininkes tongue

ir kas gi taip mus pavadino, mielasis :? tu man pasakyk :::b49

Diana, 20 parašė:

ehem... galite, dar karta pakartoti tuos zodzius, Linuk :V:V:V

9354

Diana, 20 parašė:

Diana17>>    na zinai, del tos magiastraturos tai nezianau. manau kad is tikruju tai reikia pirma galpadirbti ka nors, o paskui jau ziuret kur tu nori dar save patobulinti, ar toje pacioje sferoje, ar kur nors kitur:)

ne, gyvenu as ne barake, o nuosavan name smile pas teta savo, zodziu turiu vos ne puse namo ir gyvenu kaip karalaite big_smile

ale tau gerai smile o barake nesinorėjo pagyvent? gi ten pats studentavimas jaučias big_smile

9355

Matau tik mano reakcija ne tokia greita po to alaus su citrina:::044

9356

Fiodoras, 24 parašė:

ne tavo vieno:::044 nors jokio alaus negeriu :::044

9357

Fiodoras, 24 parašė:

kur čia paslėpta mintis? :?

9358

Fiodoras, 24 parašė:

Tu cia apie katra :::041

9359

Diana, 17 parašė:
Diana, 20 parašė:

ale tau gerai smile o barake nesinorėjo pagyvent? gi ten pats studentavimas jaučias big_smile

vienu metu jau zadejau kraustytis i baraka, bet kazkaip paskui vel pasigalvojau... as toks zmogus, megstu bendrauti, but su zmonem, linksmintis, bet vat buna kartais kad norisi ramybes, pabut vienai, kad nieks i akis nelistu, o barake tai kaip ir neimanoma... tai kazkaip ir apsigalvojau big_smile
o beto, pasmane cia daznai draugai, grupiokai atvaziuoja, tai man visai neliudna, o tuo paciu turiu savo erdve smile

9360

Diana, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:
Diana, 20 parašė:

vienu metu jau zadejau kraustytis i baraka, bet kazkaip paskui vel pasigalvojau... as toks zmogus, megstu bendrauti, but su zmonem, linksmintis, bet vat buna kartais kad norisi ramybes, pabut vienai, kad nieks i akis nelistu, o barake tai kaip ir neimanoma... tai kazkaip ir apsigalvojau big_smile
o beto, pasmane cia daznai draugai, grupiokai atvaziuoja, tai man visai neliudna, o tuo paciu turiu savo erdve smile

ale geriau tubūt ir nesurasi big_smile