401

Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?

neswarbu koxz wajkyno ugys swarbu ar TU ji mylihttp://forumas.ieskok.lt/imgload/2499

402

Na butu keista jeigu mergina 174cm, o vaikinas tik 163

403

Monika, 19 parašė:

Na butu keista jeigu mergina 174cm, o vaikinas tik 163

Diene mano davatku krastas.. kas cia tokio :? tai tu ar zmogaus ieskai at boksto :V man tai keista kad lb vaikiskai mastai..

404

man tai aukstenis vaikinas butu maloniau...o su mazesniu nelabai jaukiai jausciausi...
daugiau nieko negaliu pasakyti...

405

Evelina, 17 parašė:

man tai aukstenis vaikinas butu maloniau...o su mazesniu nelabai jaukiai jausciausi...

> na ka zn mano ugis yra 179 na tai mazdaug 180 tai as draugavau su jaukstesne panele bet del to nei ji nei as nekompleksavom.. smile

406

Linas, 19 parašė:
Evelina, 17 parašė:

> na ka zn mano ugis yra 179 na tai mazdaug 180 tai as draugavau su jaukstesne panele bet del to nei ji nei as nekompleksavom.. smile

nu as cia tik apie save pasisakiau...kiekviena mergina yra kitokia...vienom mazesni vaikinai nepatiktu...kitom jokiu problemu nekeltu...

407

na pavyzdziui as nemanau kad tai jau daug reisksmes turi, bet as vis tiek smagiau jauciuosi kai vaikinas buna bent jau mano ugio, o ne zemesnis smile

408

Diana, 20 parašė:

na pavyzdziui as nemanau kad tai jau daug reisksmes turi, bet as vis tiek smagiau jauciuosi kai vaikinas buna bent jau mano ugio, o ne zemesnis smile

cia tai irgi teisingai pasakyta...su jausmais nieko nepadarysi...jeigu patiks/isimylesi mazesni vaikina tai nieko jau nepadarysi...
bet man irgi geriau butu kad vaikinas nemazesnis uz mane butu...
manau dabar geriau issisakiau neigu 1 karta:D

409

na taip kek zmoniu tiek nuomoniu big_smile

410

nium smile man turi reiksmes ugis nes pati nesu is tu mazuju merginu ir speju idomiai atrodyciau vaikina po pazastimi pasikisusi eidama big_smile nezinau visada atkreipiu demesi i tuos 2 m. vaikinus mane zavi jie labai smile

411

man asmeniskai labai patinka auksti ir siaip dideli zmones:) pati esu 160,45kg...
pirmas vaikinas buvo 190,120kg... paskui 198,100...:)...

412

cia tas pats kas po presu varle pakisti big_smile

413

Deividas, 24 parašė:

cia tas pats kas po presu varle pakisti big_smile

xi xi xi gerais kslei prajuokinai

414

na bent jau man tai tikrai turi ytakos vaikinuko ugis. esu auksta ir man reikia uz mane aukstesnio....:)p

415

tai paprasyk kad kulnus uzsidetu big_smile

416

big_smile kazkam humoro jausmo nestinga big_smile

417

ne pirma pastebejai big_smile

418

NIEKADA NEBUCIAU UZ SAWE ZEMESNIU LILIPUTU:::759nEBENT BUTU BAISINIS GRAZUOLIS:)

419

mes ne apie surius kalbam ir ne apie liliputus big_smile

420

big_smile nium kaip sakoma kas vienam vienaip atrodo tas kitam kietaip gali pasirodyti tongue