Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Va cia tai geras o as maniau kad
moterys is sonkauliuko
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 497 498 499 500 501 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
moterys is sonkauliuko
Kaip lomanriska marsas venera
norėjai pasakyt romantiška? gal bet verčiau vienas kitą geriau suprastume...
moterys is sonkauliuko
;D jos gali būti iš kur tik nori, kaip ir jūs.
Danguole, 21 parašė:Diana, 17 parašė:Danguole, 21 parašė:labuka
sitiek ilgai buvau palikus ir tik 19 psl. i prieki pavaret...senstat chebra
o... sveika, seniai beregėta...
mes ne senstam, o išdąsėjom ir tapom užimtesni ;D
kaip pačiai sekas?
malonu,kad isdrasejot ai gerai sekasi...gyvuoju vnz... o tau kaip?:)
ai, gerai ir man žinai tik kas man nepatinka? esu pagavus neblogų knygų o nėr kada jų skaityt ;D ir visada taip :V jei yra įdomios veiklos, tai laiko nėra. kai pagalvoji, kad kiti kone užsimušt nori iš neturėjimo ką veikt... :-)
zinau ta jausma nors persiplesk
Cia jau svepiavimas Mama sveplioja,tetis sveplioja,Tomuks svepliuoja tik as ne ---kaip lomantiska!
Man Marso versija labiau patiko
Danguolyte,Danguolele,Danguoluze tu pasakyk iskur vyras ir moteris kilo abu mes nenusprendziam
nes ni bumbumm
Cia jau svepiavimas Mama sveplioja,tetis sveplioja,Tomuks svepliuoja tik as ne ---kaip lomantiska!
sujuokinai ;D
Tomai, o kuom ji labiau patiko?
Danguole, manau ateidama čia tikėjais kažko daugiau nei kelių nusususių puslapių ir dar kažin ką mes ten buvom prikalbėję ar vien tik grynos blevyzgos :-)
Danguolyte,Danguolele,Danguoluze tu pasakyk iskur vyras ir moteris kilo abu mes nenusprendziam
nes ni bumbumm
iš bezdžionės, Fedia, BEZDŽIONĖS ;D
nes ni bumbumm
na manau is dulkiu Fedoriuk,Fedoreli,Fedoriukai... dulkem buvom,dulkem ir pavirsim...
Zinai cia dar neuzgeso svajone nuskristi i Marsa su Tavim !!!!Prisiekiu to suns nebeimsiu
< na aisku nusisnekejau, bet... Bet kai labai ko noriu tai buna kad susapnuoju taip realiai su visom smulkiausiom detalem ...situom labai patenkintas manot taip isipildo pacios neitikinamiausios svajones tik reikia uzmigti su tokiom mintim ir net nepastebi kaip ieini i savo svajone ! Tik viena taisykle kad nebutu kosmaro reikia kad nuotaika butu labai gera o paskui i svajoniu sali ...rekomenduoju pabandyti tai kaip kitas pasaulis
is kokiuos bezdziones mes gi is ten pat visi atsiradom
Taip cia senas gabalas is mano kaimo:)
< kaip manot sendi prikakosim
Dianele as net tuos kelis nusususius puslapius tingiu skaityti...
is kokiuos bezdziones mes gi is ten pat visi atsiradom
istvirkelis
Bezdziones turi apie 90% zmogaus genu ir giminingi mums mokslinku irodyta !
Tomuk, svajot nedraužiama
Linai, aš neneigiau, kad ir merginos iš bezdžionių
Fedia, kam kakot? o vdrug tata neateis išvalyt, tai ką, mes ir smirdėsim čia jo belaukdami? ;D
Nu Danguolyte, tai kad kai mus kirmelos sugrauz ir jas sules dangaus pauksciai ar namines vistos TAI nepagalvojai
Dianele as net tuos kelis nusususius puslapius tingiu skaityti...
neskaityk jų
Labas Moderatoriau
Vo cia tai geras su tuom Bezdzionem dabar turesiu su batraska kaip moterys nebevadint bobom:::02
Puslapiai Ankstesnis 1 … 497 498 499 500 501 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~