9961

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Va cia tai geras o as maniau kad
moterys is sonkauliuko:::041

9962

Tomas, 24 parašė:

Kaip lomanriska marsas venera :::034

norėjai pasakyt romantiška? gal smile bet verčiau vienas kitą geriau suprastume...

9963

Fiodoras, 24 parašė:

Va cia tai geras o as maniau kad
moterys is sonkauliuko:::041

;D jos gali būti iš kur tik nori, kaip ir jūs. tongue

9964

Diana, 17 parašė:
Danguole, 21 parašė:
Diana, 17 parašė:
Danguole, 21 parašė:

labuka wink
sitiek ilgai buvau palikus ir tik 19 psl. i prieki pavaret...senstat chebra:::044:::044:::044

o... sveika, seniai beregėta... smile
mes ne senstam, o išdąsėjom ir tapom užimtesni tongue ;D
kaip pačiai sekas? smile

malonu,kad isdrasejot :::034 ai gerai sekasi...gyvuoju vnz...:::034 o tau kaip?:)

ai, gerai ir man smile žinai tik kas man nepatinka? esu pagavus neblogų knygų o nėr kada jų skaityt ;D ir visada taip :V jei yra įdomios veiklos, tai laiko nėra. kai pagalvoji, kad kiti kone užsimušt nori iš neturėjimo ką veikt... :-)

zinau ta jausma nors persiplesk:::044

9965

Cia jau svepiavimas :::041 Mama sveplioja,tetis sveplioja,Tomuks svepliuoja tik as ne ---kaip lomantiska!:::909

9966

Man Marso versija labiau patiko:::036

9967

Danguolyte,Danguolele,Danguoluze tu pasakyk iskur vyras ir moteris kilo abu mes nenusprendziam:::041
nes ni bumbumm:::909

9968

Fiodoras, 24 parašė:

Cia jau svepiavimas :::041 Mama sveplioja,tetis sveplioja,Tomuks svepliuoja tik as ne ---kaip lomantiska!:::909

sujuokinai ;D
Tomai, o kuom ji labiau patiko?
Danguole, manau ateidama čia tikėjais kažko daugiau nei kelių nusususių puslapių ir dar kažin ką mes ten buvom prikalbėję ar vien tik grynos blevyzgos :-)

9969

Fiodoras, 24 parašė:

Danguolyte,Danguolele,Danguoluze tu pasakyk iskur vyras ir moteris kilo abu mes nenusprendziam:::041

iš bezdžionės, Fedia, BEZDŽIONĖS ;D

9970

Fiodoras, 24 parašė:

na manau is dulkiu Fedoriuk,Fedoreli,Fedoriukai...:::034 dulkem buvom,dulkem ir pavirsim...:::034

9971

Zinai cia dar neuzgeso svajone nuskristi i Marsa su Tavim !!!!Prisiekiu to suns nebeimsiu:::003
< na aisku nusisnekejau, bet... Bet kai labai ko noriu tai  buna kad susapnuoju taip realiai:::036 su visom smulkiausiom detalem ...situom labai patenkintas smile manot taip isipildo pacios neitikinamiausios svajones:::036 tik reikia uzmigti su tokiom mintim ir net nepastebi kaip ieini i savo svajone ! Tik viena taisykle kad nebutu kosmaro reikia kad nuotaika butu labai gera o paskui i svajoniu sali ...rekomenduoju pabandyti tai kaip kitas pasaulis:::036

9972

is kokiuos bezdziones mes gi is ten pat visi atsiradom :::b02

9973

Taip cia senas gabalas is mano kaimo:)
< kaip manot sendi prikakosim :::110

9974

Dianele as net tuos kelis nusususius puslapius tingiu skaityti...:::003:::003:::003:::a56:::a56

9975

Linas, 19 parašė:

is kokiuos bezdziones mes gi is ten pat visi atsiradom :::b02

istvirkelis:::042:::042:::042:::034

9976

Bezdziones turi apie 90% zmogaus genu ir giminingi mums:::041 mokslinku irodyta !

9977

Tomuk, svajot nedraužiama wink
Linai, aš neneigiau, kad ir merginos iš bezdžionių big_smile
Fedia, kam kakot? big_smile o vdrug tata neateis išvalyt, tai ką, mes ir smirdėsim čia jo belaukdami? ;D

9978

Nu Danguolyte,  tai kad kai mus kirmelos sugrauz ir jas sules dangaus pauksciai ar namines vistos TAI nepagalvojai:::a16

9979

Danguole, 21 parašė:

Dianele as net tuos kelis nusususius puslapius tingiu skaityti...:::003:::003:::003:::a56:::a56

neskaityk jų wink

9980

Labas Moderatoriau:::036
Vo cia tai geras su tuom Bezdzionem dabar turesiu su batraska kaip moterys nebevadint bobom:::02