Re: Progressive House
vakar rialio gimtadienis man nelabai patiko ir zmoniu nelabai daug kaip anais metais:( muzika groja visai nebloga,o ypac vienas toks storas dj patiko,nes gerai ir pikta muzika groja su efektais
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Progressive House
Puslapiai Ankstesnis 1 … 26 27 28 29 30 … 35 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
vakar rialio gimtadienis man nelabai patiko ir zmoniu nelabai daug kaip anais metais:( muzika groja visai nebloga,o ypac vienas toks storas dj patiko,nes gerai ir pikta muzika groja su efektais
ai man ryralio niekad nepatiko ir nepatiks
man tai visai nieko:)labai fainai,lengva ir smagu,bitki klubuj per lengva gal:),bet jei tusas picerijoj tai labai good:)
buvau kazkada cileke, tai siaip nebuvo tada nuotaikos tai ir vakaras buvo neuzskaitytas
tai jau turbut
truputy bisky jo
kiek girdejau atvaro Nick Warren i sin,tai zaudu eiti,nes jis man gerai pagroja
bet SIN viska gadina
man tai ir exitas jau nepatinka
man tai warenas nepatinka,buvau praitais metais ledo rumuose,nznau sudinai jis ten sugrojo:)
na taip jau kaunuj reikia naujos vietos ipatingiems tusams:)
nelabai tikiu,kad jis blogai sugrojo,nes jis gera reitinga turi ir yra pripazintas dj.Tau gal nepatiko,kad per sunkiai jis grojo.
vat butent kad ne ledo rumuose ir ne litexpo masofkes daryt
na cia dar nieko nesako reitingu lentele...jis grojo savo senus gabalus
tas pats kaip ir tiesto.. jis tik groja, o kuria net ne jis, viskas komercija, kai gera uznugari turi
nueisiu ir paziurersiu kaip ten jis groja.Sake ta pacia diena Vilniuje gros Desyn Masielo.Ten ir bus gerai
joa zinau.. ir ten geris istikruju
house valdo!
Sake Kauno pilyje tusas buvo nevykes ir neatsipirko
girdejau sita, dar kad salta buvo
na ir teros tusas sake,neipatinmgas buvo:)as tai buvau "nesakyk mamai"tai nenusivyliau:)bet buna ir geriau:D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 26 27 28 29 30 … 35 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Progressive House