21

Re: grupinis sex

Simona, 21 parašė:
Jessica, 16 parašė:

a man taj **** lb patiko 5 mergos susirinko ir dar 10 bernu pizda kajp pawarem man patiko lb daznaj tajp darom ir wisaj kalta nesijaucju...patikekit ****;)*

mergyte tai cia jau ne grupinis,cia jau visi svingeriai:)niu as 16 su lelem zaidziau:)

Simona as galiou pasakyti kad sparnus turiu ir vandeni vynu verciu .. patikesi :::b02

22

tai tu jėzus!:) o as grupiniam nepasiryžčiau. man kad iki sekso daeitu reikia pažint žmogų, pasitikėt juo, o čia minimum su dviem iškart.. nebent geri pažįstami būtų ir be kompleksų.

23

dvigubas postas netyčia gavos.

24

tai iskrypimas big_smile

25

Sonata, 16 parašė:

tai iskrypimas big_smile

Pradziai, supratimas neblogas... big_smile

26

Linas, 19 parašė:
Simona, 21 parašė:
Jessica, 16 parašė:

a man taj **** lb patiko 5 mergos susirinko ir dar 10 bernu pizda kajp pawarem man patiko lb daznaj tajp darom ir wisaj kalta nesijaucju...patikekit ****;)*

mergyte tai cia jau ne grupinis,cia jau visi svingeriai:)niu as 16 su lelem zaidziau:)

Simona as galiou pasakyti kad sparnus turiu ir vandeni vynu verciu .. patikesi :::b02

oba kaip fainai Linai:D

27

Aleksandras, 22 parašė:

tai tu jėzus!:) o as grupiniam nepasiryžčiau. man kad iki sekso daeitu reikia pažint žmogų, pasitikėt juo, o čia minimum su dviem iškart.. nebent geri pažįstami būtų ir be kompleksų.

niekada nesakyk niekad:)nes atsitiks kaip man:)nei pazint nereikejo nei ka:D

28

Ta 16m mergyte matyt persigeria ir su kazkokiais paslemekais bendrauja,o gal prasciausiam viesnamy dirba.Isbandyt reikia,bet...ne viska iskart..ne viska...o tai ko tikrai nori.Su laiku tobulejam,mandrejam,noris vis daugiau ir idomiau...vis astresniu pojuciu.Gal eidami per gyvenima atraskim kiekvienas savo,kas kam tinka,kas priimtina.Gal dar nenuzmogekim,juk gyvuliai ir tie su 10nesiporuoja.Cia tik mano nuomone.

29

nu apie gyvulius sneket palikim ekspertam.. ;] nereikia prikaisiot gyvuliu visur, yra tokiu gyvunu, kur vienas patinas turi visa kaimene apvaisint, taip kad.. ;]

30

nematau as tam grupiniam nieko blogo:)nauji potyriai,tai smagu....paprasciausi nuotykiai...

31

Aleksandras, 22 parašė:

> Alexandrai.. na pas mane virs galvos toli grazu ne aureole sukasi ;D o velniai kankana soka big_smile

32

Linas, 19 parašė:
Aleksandras, 22 parašė:

> Alexandrai.. na pas mane virs galvos toli grazu ne aureole sukasi ;D o velniai kankana soka big_smile

smagu girdet Linai:D to mes visi ir norim is jaunystes:D

33

Jei po teisybei kiek jusu galetu prideje ranka prie sirdies pasakyt kad tikrai turejo vienu metu lytinius santykius su daugiau nei vienu partneriu ? smile Oi jus svajotojai svajotojai...

34

eikit miegot vaikai :::656

35

Mantas, 22 parašė:

o kas cia tie veikai?metais uz tave jaunesni:D

36

na ir apie ka cia tokio ipatingo plepat?:)

37

Mantas, 22 parašė:

je:::654 vaikas prakalbo:?

38

Na siaip yra sakoma, kad jie nieko protingo pasakyt negali tai geriau patylek, cia Mantui adresuota :::011

Del temos paciam dar tokiam reikalia dalyvaut neteko, bet kai pasiseks, galesiu pasidalint ispudziais big_smile

39

na joa...cia suplanuot neimanoma;)cia sekmes reikalas:)

40

Simona, 21 parašė:

na joa...cia suplanuot neimanoma;)cia sekmes reikalas:)

taip taip cia reikia suprasti taip: einu gatve ir ziuriu astuomi "pyyyyp" tai ir as prisidejau :::b14...
gal lengviau susitarkim big_smile tai ir sancu butu daugiau big_smile ... na tik be manes :::b11
as cia kaip pavyzdi:::b15