You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[ Closed ] grupinis sex (Page 2 of 5)
Pages Previous 1 2 3 4 5 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Linas, 23
- Forumo Legenda
Re: grupinis sex
Simona, 21 wrote:Jessica, 16 wrote:a man taj **** lb patiko 5 mergos susirinko ir dar 10 bernu pizda kajp pawarem man patiko lb daznaj tajp darom ir wisaj kalta nesijaucju...patikekit ****;)*
mergyte tai cia jau ne grupinis,cia jau visi svingeriai:)niu as 16 su lelem zaidziau:)
Simona as galiou pasakyti kad sparnus turiu ir vandeni vynu verciu .. patikesi 

- Aleksandras
- Forumo Karalius
tai tu jėzus!:) o as grupiniam nepasiryžčiau. man kad iki sekso daeitu reikia pažint žmogų, pasitikėt juo, o čia minimum su dviem iškart.. nebent geri pažįstami būtų ir be kompleksų.

- Aleksandras
- Forumo Karalius
dvigubas postas netyčia gavos.

- Sonata, 16
- Forumo Aktyvistas
tai iskrypimas 

- Sigitas
- Forumo Fantomas
Sonata, 16 wrote:tai iskrypimas 
Pradziai, supratimas neblogas... 

- Simona, 25
- Forumo Vanagas
Linas, 19 wrote:Simona, 21 wrote:Jessica, 16 wrote:a man taj **** lb patiko 5 mergos susirinko ir dar 10 bernu pizda kajp pawarem man patiko lb daznaj tajp darom ir wisaj kalta nesijaucju...patikekit ****;)*
mergyte tai cia jau ne grupinis,cia jau visi svingeriai:)niu as 16 su lelem zaidziau:)
Simona as galiou pasakyti kad sparnus turiu ir vandeni vynu verciu .. patikesi 
oba kaip fainai Linai:D

- Simona, 25
- Forumo Vanagas
Aleksandras, 22 wrote:tai tu jėzus!:) o as grupiniam nepasiryžčiau. man kad iki sekso daeitu reikia pažint žmogų, pasitikėt juo, o čia minimum su dviem iškart.. nebent geri pažįstami būtų ir be kompleksų.
niekada nesakyk niekad:)nes atsitiks kaip man:)nei pazint nereikejo nei ka:D

- Dalia, 44
- Forumo Vijurkas
Ta 16m mergyte matyt persigeria ir su kazkokiais paslemekais bendrauja,o gal prasciausiam viesnamy dirba.Isbandyt reikia,bet...ne viska iskart..ne viska...o tai ko tikrai nori.Su laiku tobulejam,mandrejam,noris vis daugiau ir idomiau...vis astresniu pojuciu.Gal eidami per gyvenima atraskim kiekvienas savo,kas kam tinka,kas priimtina.Gal dar nenuzmogekim,juk gyvuliai ir tie su 10nesiporuoja.Cia tik mano nuomone.

- Aleksandras
- Forumo Karalius
nu apie gyvulius sneket palikim ekspertam.. ;] nereikia prikaisiot gyvuliu visur, yra tokiu gyvunu, kur vienas patinas turi visa kaimene apvaisint, taip kad.. ;]

- Simona, 25
- Forumo Vanagas
nematau as tam grupiniam nieko blogo:)nauji potyriai,tai smagu....paprasciausi nuotykiai...

- Linas, 23
- Forumo Legenda
Aleksandras, 22 wrote:tai tu jėzus!:) o as grupiniam nepasiryžčiau. man kad iki sekso daeitu reikia pažint žmogų, pasitikėt juo, o čia minimum su dviem iškart.. nebent geri pažįstami būtų ir be kompleksų.
> Alexandrai.. na pas mane virs galvos toli grazu ne aureole sukasi ;D o velniai kankana soka

- Simona, 25
- Forumo Vanagas
Linas, 19 wrote:Aleksandras, 22 wrote:tai tu jėzus!:) o as grupiniam nepasiryžčiau. man kad iki sekso daeitu reikia pažint žmogų, pasitikėt juo, o čia minimum su dviem iškart.. nebent geri pažįstami būtų ir be kompleksų.
> Alexandrai.. na pas mane virs galvos toli grazu ne aureole sukasi ;D o velniai kankana soka 
smagu girdet Linai:D to mes visi ir norim is jaunystes:D

- Gintaras, 23
- Forumo Karalius
Jei po teisybei kiek jusu galetu prideje ranka prie sirdies pasakyt kad tikrai turejo vienu metu lytinius santykius su daugiau nei vienu partneriu ?
Oi jus svajotojai svajotojai...

- Mantas, 25
- Forumo Naujokas
eikit miegot vaikai

- Simona, 25
- Forumo Vanagas
Mantas, 22 wrote:eikit miegot vaikai 
o kas cia tie veikai?metais uz tave jaunesni:D

- Milena, 36
- Forumo Naujokas
na ir apie ka cia tokio ipatingo plepat?:)

- Teo
- Forumo Fantomas
Mantas, 22 wrote:eikit miegot vaikai 
je
vaikas prakalbo:?

- Karolis, 22
- Forumo Vijurkas
Na siaip yra sakoma, kad jie nieko protingo pasakyt negali tai geriau patylek, cia Mantui adresuota
Del temos paciam dar tokiam reikalia dalyvaut neteko, bet kai pasiseks, galesiu pasidalint ispudziais 

- Simona, 25
- Forumo Vanagas
na joa...cia suplanuot neimanoma;)cia sekmes reikalas:)

- Teo
- Forumo Fantomas
Pages Previous 1 2 3 4 5 Next
You must login or register to post a reply