Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?
seip itakos tai gal turet ir turi,bet nu ne visada,dabar tai jau daug matau kur draugauja paneles su zemesniais vaikinais
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 20 21 22 23 24 … 46 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
seip itakos tai gal turet ir turi,bet nu ne visada,dabar tai jau daug matau kur draugauja paneles su zemesniais vaikinais
nium man turi reiksmes ugis nes pati nesu is tu mazuju merginu ir speju idomiai atrodyciau vaikina po pazastimi pasikisusi eidama nezinau visada atkreipiu demesi i tuos 2 m. vaikinus mane zavi jie labai
"vaikina po pazastimi " skamba labai idomiai:D
bet vis ramstis
Monika, 19 parašė:Na butu keista jeigu mergina 174cm, o vaikinas tik 163
Diene mano davatku krastas.. kas cia tokio :? tai tu ar zmogaus ieskai at boksto :V man tai keista kad lb vaikiskai mastai..
prie ko cia dawatkos? nemanau, kad galeciau susizaweti zymei zemesniu vaikinu, kaip Monika minejo 163 ir 174, tai jau tikrai didelis skirtumas... be to pastebejau, kad daznai waikinus traukia aukstos merginos ir nelabai kreipia demesy i tai , kad aukstesnes uz juos.. taigi ugis skonio reikalas. o man patinka aukstesni
nu cia tipo ar druska ar cukrus ar kaip cia suprasti ?
na siaip tai kaip ir nera skirtumo...pati nesu labai auksta,tai mazdaug i standarta...nors zemesniam sansu maziau lieka
pamatytumet saldainiuka ir susileistumet
mane tai pvz. mazi saldainiai netenkina, man patinka dideli...
zinai kad nuo dideliu saldainiu storejama
sveikutes
nu man tai labai svarbu vyro ugis; man vyras turi buti bent 10 cm uz mane aukstesnis
pamatytumet saldainiuka ir susileistumet
na ziurint koks tas saldainiukas butu...man tai sokoladiniai labiau patinka o jei rimtai,tai gal ir susileisciau, bet deja, zmoniu i saldainiukus neskirstau,tai ir vaikinai lieka vaikinais,o ju ugis lieka,toks koks yra...
Deividas, 24 parašė:pamatytumet saldainiuka ir susileistumet
na ziurint koks tas saldainiukas butu...man tai sokoladiniai labiau patinka o jei rimtai,tai gal ir susileisciau, bet deja, zmoniu i saldainiukus neskirstau,tai ir vaikinai lieka vaikinais,o ju ugis lieka,toks koks yra...
na tada grazu vaikina jei ja uperifraziu nesuprantat
180priwalumas xD
sweiki
asmeniskai as turiu 190 sm. ir jis man nepatinka,kitoms patinka o kitoms nelabai tj kam man db daryti,nusisauti stoli
gali
o man aukstesni patenka...kazkaip idomiau
Man tai lb patinka auksti vaikinai. Bet tai nera svarbiausia, nes ko jis kaltas , kad uzaugo nelb aukstas. A s dbr pati draugauju su trupuciuka uz save zemesniu vaikinu, ir ugis mums netrukdo, juk as ne i paroda su juo vaikstau:D Juk bendrauju su zmogumi, o ne su ugiu! Bet vistiek auksti vaikinai man grazu.
reiskiames
man tai iri turi itakos vaikino ugis, nu jeigu jis bus 165 nu tai atsiprasau
Man svarbu net labai, vaikinas turi buti pakankamai stambus ir aukstas ar bent jau kad proporcingai atrodytumet..su zemesniu tikrai neprasideciau
Puslapiai Ankstesnis 1 … 20 21 22 23 24 … 46 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?