Re: Progressive House
tai gerai,kad ir nedalyvavau...per mills irgi zmones rinkosi lb velai apie 00val...o kad fyfu klubas tai pritariu 100%,tau kaip vyrui dar pasiseke,kad nereikia varyt i wc su jom:Do ten tai prisiklausau visokio vejo:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Progressive House
Puslapiai Ankstesnis 1 … 29 30 31 32 33 34 35 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai gerai,kad ir nedalyvavau...per mills irgi zmones rinkosi lb velai apie 00val...o kad fyfu klubas tai pritariu 100%,tau kaip vyrui dar pasiseke,kad nereikia varyt i wc su jom:Do ten tai prisiklausau visokio vejo:D
manes ir nebuvo, fak sian reikejo dirbt...
man atrodo Gyti nera ko nusimint,juk bus dar tiu tuseliu ir dar geresniu:)
as noriu ir gero tuso,kad galeciau tikrai liksmai praleisti laika:D
joa, man taip senai buvo kad butu super
na man mills paliko nebloga ispudi:)
gidejote atvaro 25 d Omid 16b i combo kluba:D Exite jau jis daugiau negros,nes atsisake jo paslaugu exito vadovybe,nes per aiskiai dare viena dalyka:D as tai zadu vistiek lekti paziuret kaip jis groja,nes man jis vienas geriausiu dj:D
na galejo buti exit rezidentas:)bent man taip atrode:)na combo manes nevilioja:)ir omido as jau senai nesikalausau:)as i druskininkus ta diena vaziuosiu i pieno lazeriu konca:)
jis ir buvo exito rezidentas jei ka:D tavo naujienai,bet cia pries kokius 3 metus dar senam exite.Tai atlekdavo jis kas menesi:D
o kodel atsisake jo paslaugu?
atsisake jo paslaugu,nes akivaizdiai prie visu zmoniu nesigedidavo valgyti ir rukyti kai ka:Dir tada Svarcui - savinikui tas pabodo.
aisku, o is kur tu tai zinai kad del to atsisakyta jo paslaugu?
man cia tokia inforamcija suteike exito barmenes:D
o gal pletkai:)
kas i nokia trends?:)
o kas dabar is tu geru dj atvaro i exita?
mells buvo,na cia exituj tikrai pasiseke,o kas bus birzely tai net nznau...ai ir siaip jau vasara reik i gamta varyt,o ne i kluba:)
as megstu vasara kaip tik i kluba eiti:D
va buvau oranzzoj party jachklube, visai smagu, tik muzika lengva grojo
sake,kad neblogai buvo:D
db atrodo cunami 3 nusimato, jeigu neklystu birzelio 13
Puslapiai Ankstesnis 1 … 29 30 31 32 33 34 35 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Progressive House