201

Re: ar esi pakeles pries mewrgina ranka?

Lina, 20 parašė:

apie ta kur tu trenkiai...
aha zinau,kad ir jiems kliuna ir nuo manes kliuvo,bet atgal nedave,suvalde savo jausmus,bet manau,kad uz isdavyste kiekviena butu tvojusi

Apie ta del ko as taip pasielgiau, forume nepasakosiu... turbut supranti del ko...
O tie atvejai, kada vaikinai susitvardo, tai gerai, bet tie atvejai, kada vaikinai negali apsigint nuo merginu tai ypac juokingi... kelis atvejus teko stebet, nezinojau kur detis is juoko ir pamaniau, kad noreciau tokios merginos... Nereiktu nei armijos, pataisytu kaip zmogu... :V big_smile

202

sigitas patikek as taip pat ne is kelmo spirta situo klausimu,vaikinas tegul nedrusta pries mane rankos pakelti,ba tures gera prisiminima nuo manes,kaip pradesiu ji talzyti,tikrai nezadu kazkam mane liesti,o tuo labiau svetimam zmoguj...apginciau kiekviena panele..blin vaikinai kur jusu morale,pries mergina pakelti ranka

203

Lina, 20 parašė:

sigitas patikek as taip pat ne is kelmo spirta situo klausimu,vaikinas tegul nedrusta pries mane rankos pakelti,ba tures gera prisiminima nuo manes,kaip pradesiu ji talzyti,tikrai nezadu kazkam mane liesti,o tuo labiau svetimam zmoguj...apginciau kiekviena panele..blin vaikinai kur jusu morale,pries mergina pakelti ranka

Cia juoduo jumoro bus... Ne is kelmo spirta, bet nebuk prie kelmo suspardyta... big_smile

Iki siol nesupratai del ko kaikurie vaikinai kelia ranka pries mergina, manau dar ir ilgai nesuprasi, nes tokiems dalykams kazkokio tinkamo paaiskinimo nera... juk tokie dalykai net nepateisinami, tai kaip manai, kas paaiskins Tau?

204

as viska suprantu,kodel ir kaip..bet tik kodel jie negali tramdyti savo emociju..
juk jas galetu islieti dauzydami,kokia bokso kriausia,o ne mergina...bet cia jau manau reikia jiems gero paaiskinimo ir pamokeles apie susitvardyma:::044

205

Lina, 20 parašė:

as viska suprantu,kodel ir kaip..bet tik kodel jie negali tramdyti savo emociju..
juk jas galetu islieti dauzydami,kokia bokso kriausia,o ne mergina...bet cia jau manau reikia jiems gero paaiskinimo ir pamokeles apie susitvardyma:::044

Oi Linute, tiek neesminiu priezasciu galima rast del to, kodel mergina nukencia o ne kazkokia bokso kriause... Bet kas is to, visvien esmes niekur nerasi sioje situacijoje...
Ir tas Tavo VISKO supratimas gali reiksti ir NIEKA... :V

206

Ingrida, 15 parašė:

ar esi pakeles pries mergina ranka?kodel? ar padrysi tai dar daug kartu?kodel?

...manau rankas kilnoja vyrai tada.. kai bijo pasirodyti silpni ir bejegiai ... ir kai neturi ka pasakyti...

207

Sigitas matai tas karties nieko supratimas gali tau paciam duoti naudos,daugiau niekada nepakelti pries panele rankos

208

Lina, 20 parašė:

niu jo dar pradekit su merginomis boksuotis vaikinukai,o jeigu taip kada darysit tai pabukit dzentelmeniai ir nusileiskit paneliai ...
o siaip bukit geri niekada nekelkit pries mergina rankos islikit betkokioje situacijoje tvirti

taip taip maciau kaip panele ismeige bahurui sakute i galva ;( sakau nera ligiu mustinese ir nera liciu:::818 gali tave ir sene 80metu is medciokline nusaut ;( pagalvos kad ne vandens atejei paprasyt o galvijus vokt:::b11 big_smile karta ejom su draugu zvejot ir bezvejodami baigem visa vandeni ,nes karsta diena buvo, tai nuejom i sodyba ... pasaukem, bet niekas neatsiliepe. Tai ejom prie sulinio ,o ten tvartas buvo, tai kai pradejom semt vandeni:::809 viena sene su senoviniu trapalietu ;( tokia puska ispustu vamzdziu saugdama " vagiai":::036 zinokit beveik buvau padejes i kelnes:D begom kiek kojos nese :::b02

209

Lina, 20 parašė:

Sigitas matai tas karties nieko supratimas gali tau paciam duoti naudos,daugiau niekada nepakelti pries panele rankos

Ydomus mastymas ir tikejimasis... naivus...
Jei karta pakeliau tai "nezapadlo" bus pakelti dar karta... cia tai ko as labiausiai bijau... bet kas is to, jei su savim nesusitvrkysiu, niekas uz mane to nepadarys... :V

210

niu sigitai matau nerandam mes cia iseities del tu mustyniu...Bet niu as taip sakau,nes tikrai man mano brangu zmoguti taip sumuse,kad as nuo to laiko taip vaikubijausi,jog jie taip ir su manimi nepasielgtu,juk nezinai,kuria akimirka kam gali uzplaukti

211

mane kadaise muse vienas mano vaikinas, as ji mylejau, buvau tikrai per gera, gaudavau bien uz tai, kad įkiom minutem veliau grizdavau...nepadejo nei policijos nei kas kita...nuo tokiu vysu tik begti, dabar esu laisva, niekas rankos nekelia ir neduok dieve, nes ano vos karta nenusoviau, kas zino, ka dabar padaryciau...

212

NU nesuprantu.kodel jus visi ysikale tai kad jei nemusi kitaip neisauklesi.nusisnekat.issivajzduokit vaikinai tas pats kas tawo tewas mama tawo musha?patinka??:::844juk panelej taipat skauda.ir ji turi jausmus.uz viena smugi ,neatleisciau visa gyvenima.buwo vienas bus ir antras...:::734:::809:::215:::215:::014 nenoreciau sutikti vaikino kuris mushasi..

213

Pakelimas rankos nelygus pakelimui, aishku nekalsi kaip vyrui i galva, tachiau ishimtiniais atvejais jegos panaudojimas pateisinamas, tik pagal prota ir butinuma. Moterys kartais naudojasi tuo kad tipo jos sillpnesnes ir pila pamazgas vyram ant galvu zhinodamos kad negaus. Na chia ilga tema. Konkrechiai ash abejoju ar pakelchiau, bet ta pateisinu, tik aishku kaip minejau ne tai kad mushima, bet gal tai vadintusi     ramdyma nezhinau.

214

nesveikas :::454

215

Ingrida, 16 parašė:

NU nesuprantu.kodel jus visi ysikale tai kad jei nemusi kitaip neisauklesi.nusisnekat.issivajzduokit vaikinai tas pats kas tawo tewas mama tawo musha?patinka??:::844juk panelej taipat skauda.ir ji turi jausmus.uz viena smugi ,neatleisciau visa gyvenima.buwo vienas bus ir antras...:::734:::809:::215:::215:::014 nenoreciau sutikti vaikino kuris mushasi..

tai gal dar nebuvai gavus ,kad taip galvoji :Djuokauju

216

man karta buvo trenkes vaikinas, ana karta atleidau, taciau santykiai visvien nesusikloste

217

niekada. nes zema

218

Danielius, 21 parašė:

niekada. nes zema

saunuolis kad taip manai ...;)

219

Jei man trenktu tai as... iseiciau is tokio smogaus gyvenimo su visam. Beverciai toki vyrai.

220

Negali buti absoliuciai jokios situacijos, kada vyro smurtas pries moteri yra pateisinamas. net jei ji pati puola, vyras kaip stipresnis, gali savo jega panaudoti, ne jos pritalzymui,o sutramdymui...

Isvis tos mushtynes kvailas dalykas. Norit mushtis - eikit i bokso ringa ir uz tai pinigus gaukit=]]]]. Gerbiu vyrus, kurie niekada nezimusha, vadinasi, pirma veikia protas,o ne kumshciai=]]]