Re: sms
agha, pilnai sutinku!:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
agha, pilnai sutinku!:)
netikiu tokeis dalykjais ir zeuriai nervina
nu joa.. neuzsiimu tokia vaikla... :V
as jau turbut prakeikta sesioms kartoms i ateiti :D:D
nesamone... ;D
na as gaunu tokias zinutes bet is karto istrinu...nera man kantrybes siuntineti ten 20 ar daugiau zmoniu ta pacia zinute ....ir is karto aisku, kad ir issiuntus niekas nepasikeis...
Nesamone tokios sms, kazkas neturi ka veikt, todel prikuria visokiu nesamoniu ir issiuntineja, jei gaunu, tai iskart istrinu...
va va neturi ka veikt zmones,tai ir siuntineja..tipa ledas..fui..
bet viena karta gera tokia gavau,ten nieko ner kad kazkas atsitiks ar pan,tiesiog pabaigoj parasyta:platink tik fainom panom!ten geras,norit ir jum parodysiu?nenorit?vis tiek parodysiu!:p : Linkiu tau gyvenime siu keturiu gyvunu: Tigro - lovoje, Jaguaro - garaze, Lapes ant kaklo ir Asilo,kuris uz viska sumokes! PLATINK TIK FAINOM PANOM!
P.S.vaikinai,nepykit!;) ir nebukit asilai!;) bukit tigrai!;)
Oi nelabai megstu tokiu sms, beto tikrai netikiu kad issipildis:)
o yra cia nors wienas megstantis?:D kolkas wiskas y wienus wartus
nemėgstu, negaliu pakęst... tokius sms tiesiog ignoruoju arba paprasčiausiai atsakau šmaikščiu smsu... arba taip, kad daugiau panašaus tipo smsų tas žmogus man nebesiunčia...
na tegu kvailioja kiti man vienodai jei jie neturi ka veikti:V
Na as vienos zinutes geros nedesiu, bet uzteks ir pabaigos, kad suprast ka as ir dauguma kitu panasiai protingu i mane masto apie tai
Isvados? Jei gauni koki nors laiska, kuris grasina, kad visa gyvenima liksite nelaimingas ar nesi****s, jei jo nepersiusi - istrink ji.
Jei tas laiskas juokingas, persiusk ji. Neuzknisinek zmoniu, bandydamas priversti juos pasijusti kaltais del kazkokio bedancio raupsuotojo Botsvanoje, kuri jau 27 metus laiko prirista prie padvesusio dramblio, ir kurio vienintele viltis - 5 centai uz kiekviena laiska, kuriuos jis gaus, jei persiusi si laiska.
O dabar, persiusk si laiska visiems savo pazistamiems. Jei to nepadarysi, tavo trusikai taps mesedziais ir pusryciams suvalgys tavo genitalijas
;D;D;D;D;D
va va... neprasta tema..... jau taip daede.. bet galu gale ismokau ignoruot (cia tai pasiekimas) bet man visdar iskyla klausimas.... kas gi del to kaltas? nejau vaikai.... dievuliau na ir nusirito siais laikais jaunimas:DD te tau kad nori... vis is neturejimo ka veikt ;D
Deje vaikai maziausiai ta daro, as daugiausia tokiu zinuciu gaunu nuo panu, kuriu amzius mazdaug 20-23 metai :?
nekenciu tokiu sms
as neturiu nuomones
Deje vaikai maziausiai ta daro, as daugiausia tokiu zinuciu gaunu nuo panu, kuriu amzius mazdaug 20-23 metai :?
tu juokauji ;D sorry jei ka izeisiu bet tokios sms kazkas apgaletino
butent tas ir keisciausia, kad ne is vaiku gauni tokius sms.. na bet protingas zmogus niekad tokiais niekais neuzhsiimines, taigi galima tam tikra nuomone apie atsiuntusi zmogu susidaryt..
nervina kai atsiuncia tokia bereiksme zinute pvz. darbo metu, ar kai uz vairo buni.. trukdo be reikalo tik..
niekad nesiuntinejau tokiu laisku/sms ir nesiuntinesiu..
butent tas ir keisciausia, kad ne is vaiku gauni tokius sms.. na bet protingas zmogus niekad tokiais niekais neuzhsiimines, taigi galima tam tikra nuomone apie atsiuntusi zmogu susidaryt..
nervina kai atsiuncia tokia bereiksme zinute pvz. darbo metu, ar kai uz vairo buni.. trukdo be reikalo tik..
niekad nesiuntinejau tokiu laisku/sms ir nesiuntinesiu..
tai gerai kad atsiranda ir besinaudojanciu aparatelou vadinamu smegenim:) bet deja ne taip daznai kaip noretusi:D
deja.. tikekimes ateity padauges sugebanciu isnaudot savo galvos galimybes..
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis