Re: Kava ar arbata?
ryte su kavos puodeliu ir cigarete,seip ne taip prabundu,dar po saltu dusu reikalui esant..
vakare zinoma arbata,reikia kuo greiciau uzmigti,nes rytoj vel anksti keltis...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kava ar arbata?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ryte su kavos puodeliu ir cigarete,seip ne taip prabundu,dar po saltu dusu reikalui esant..
vakare zinoma arbata,reikia kuo greiciau uzmigti,nes rytoj vel anksti keltis...
tai ir kava ir arbata gerai ;D is ryto kavute, paskui arbatele visa diiena guksnoju :DP~
Einu kavos darytis..nors siaip arbata dazniau geriu..:D
geras patarimas,reikia dar puoduka isgerti,ir koki kancara susirasti...
tomai skanaus
Aciu..:D Jau isgeriau..kavos nemegau seniau visai, bet darbe is kavos aparato tikrai skani..:D
na matai kaip greitai priprantama prie geru dalyku... kaip sakoma jai neskani arbata,reiskiasi blogas vanduo... sakykim jai nemegsta kavos,tai nezino kaip ja reikia gerti
na jooooo.. tos kavos kur padaro kavinej, >> na tos ekspreso tai nepalyginsi su namie uzpilta :V
net dbr jauciu ta kartuma... uijj.. net per sirdute eina, kaip jos dbr uzsimaniau
>> Viktorai >> del vandens ir arbatos, kad jei neskani arbata, tai blogas vanduo tu visiskai teisus
siaip geriu ir arbata ir kava, bet kava >> nu nzn.. totali taika pasaulyje, jos nr 2 :H
Nu nei to nei to ;D . . . geriausia kakavos, skanu ir neuzmirstama
kavykie geriausej)
Kava kava kava
tik kava ;]
pabandyk ryte zalios arbatos tau patiks
arbatele;> zalia;>
vanduo su cukrum. o del vaizdo bet kas... iskyrus kava
sveikiau arbata, bet kavos neatsisakyciau
kava su arbata:)
kava
kava..3in1
arbata vaisinė su pienu..:)
siandien mano kolegute sako >> galiu pasakyti, kas geria kava, kas arbata .. deja del manes suklydo ;D as taip ir maniau, kad ji suklys ;D nzn kodel
>> ji sako >> tu kavos negeri (o as kaip tik lb megstu kuo stipresne su siek tiek cukraus :H ) .. sakau.. deja.. o ji man tada >> o gal ir rukai? sakau vel ne.. tada ji pasimete.. sako, as spejau, kad negeri kavos, nes nemaciau, kad rukytum :?
?>> na, tai pasidariau isvada su ja.. ji sake > kad dazniausiai kas ruko, tas geria kava.. arba, kas geria kava, tas ruko .. bet nzn nzn.. kazkaip nesamoningai :? nesamone.. mislinu :? ne.. neteisybe
siandien mano kolegute sako >> galiu pasakyti, kas geria kava, kas arbata .. deja del manes suklydo ;D as taip ir maniau, kad ji suklys ;D nzn kodel
![]()
>> ji sako >> tu kavos negeri (o as kaip tik lb megstu kuo stipresne su siek tiek cukraus :H ) .. sakau.. deja.. o ji man tada >> o gal ir rukai? sakau vel ne.. tada ji pasimete.. sako, as spejau, kad negeri kavos, nes nemaciau, kad rukytum :?
?>> na, tai pasidariau isvada su ja.. ji sake > kad dazniausiai kas ruko, tas geria kava.. arba, kas geria kava, tas ruko .. bet nzn nzn.. kazkaip nesamoningai :? nesamone.. mislinu :? ne.. neteisybe
cia neteisybe iviska... mano sese iirgi kavomane totali ji ja abilekaip laka.. bet neruko :-)
Kavos negeriu neskanu man nebent latte nium netamsi arbatyte yra kaip tik
netamsi = nekarti. arba kitaip - ne su visu skoniu
bet man geraj
arbata sveika - gerkit
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kava ar arbata?